Trabzonspor'da 3 transfer bombası birden! 1'i imzada, 2'si yolda

Trabzonspor'da 3 transfer bombası birden! 1'i imzada, 2'si yolda
 DAMGA Editörü
Gelecek sezonun transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor en hareketli takımlardan biri olacak gibi görünüyor. Bordo mavililer sezon başında kadrosuna kattığı 14 futbolcudan sonra bu yaz döneminde de adından söz ettirecek isimlerle temasta.

Ertuğrul Dığan dönemindeki ilk transfer sürecine giren Trabzonspor'da Nenad Bjelica'nın istediği isimler üzerinden harekat devam ediyor. Bordo mavililer birçok isimle temasını sürdürürken bir oyuncu imza aşamasına geldi, 2 yıdlız için de yoğun uğraş veriliyor. Bordo mavili formayı giymeye sıcak bakmaları Karadeniz ekibinin elini güçlendiriyor. Detaylar haberimizde yer alıyor.


İlk imza Kourbelis ile

Trabzonspor'da yeni sezonun ilk imzayı Panathinaikos ile sözleşmesini uzatmayan Dimitrios Kourbelis atacak. Bakasetas ve Siopis'in olumlu referansları sonrasında görüşmelere başlanan yıldız orta saha oyuncusu geçtiğimiz günlerde 7 seneye yakın süredir formasını giydiği Atina temsilcisi için veda mesajı yayımlamıştı. Gözler KAP bildirimine çevrildi. İstanbul'a gelen milli futbolcunun kısa sürede sözleşme imzalayacağı düşünülüyor.

Sırada Hırvatlar var

Nenad Bjelica'nın geldiği günden bu yana gündeme birçok Hırvat yıldız geldi. Ancak ilk iki sırada Mislav Orsic ve Bruno Petkovic bulunuyor. Takıma kazandırılmaları için harekete geçilen Bjelica'nın iki eski öğrencisi için dün Hırvatistan'ın yolu tutuldu. Southampton'da süre alamayan kanat oyuncusu için sahibi olunan Göztepe'ye kiralık oyuncu verilmesi karşılığında satın alma opsiyonu ile Orsic'in kiralanması bekleniyor. Diğer yandan Petkovic için Zagreb'in 4 milyon euro civarında beklentisi var. Fırtına bu direnci kırmak adına imza yetkisi de alan bir isimle birlikte görüşmelerde bulunuyor. Anlaşmanın kısa sürede resmiyete kavuşturulması planlanıyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.