TRABZONSPOR DIMITRIS KOURBELIS'İ BİTİRİYOR! KARARINI VERDİ...

TRABZONSPOR DIMITRIS KOURBELIS'İ BİTİRİYOR! KARARINI VERDİ...
 DAMGA Editörü
Gelecek sezonun transfer çalışmalarına devam eden Trabzonspor ilk bombasını patlatıyor. Bordo mavililer Panathinaikos'tan Dimitris Kourbelis ile anlaşmak üzere.

Giresunspor'u yenerek 3 puanla yoluna devam eden Trabzonspor, transferde de adımlar atmaya başladı. Karadeniz temsilcisi bir süredir peşinde olduğu Yunan yıldız Dimitrios Kourbelis'in kadroya katılması konusunda artık sona geldi. Yunan basını da yaşanan gelişmeyi anbean okuyucularına aktardı. 29 yaşındaki oyuncu kararını verdi.


Sözleşmeyi reddetti

Kulübünden 400 bin euro kazanan ve Panathinaikos'un kaptanlığını yapan Dimitrios Kourbelis'e 650 bin euro teklif edilerek çeşitli bonuslar sunulmuştu. 29 yaşındaki oyuncu bu öneriyi geri çevirdi. Bu da Atina ekibindeki kariyerinin sonuna geldiği anlamını taşıyordu.

Formasını astı

Yunan basını da transfer hakkında Kourbelis'in formasını astığını ve takımdan ayrılacağını ifade ederek Trabzonspor'un transferi bitirme konusunda avantajlı ve yakın olduğunu belirtti. Siopis ve Bakasetas ile birlikte edeceği bilgisi de paylaşıldı.

Dimitrios Kourbelis kimdir?

Panathinaikos'ta forma giyen Dimitrios Kourbelis 2 Kasım 1993 tarihinde Yunanistan'ın Tripoliçe kentinde doğdu. 29 yaşında. Futbola Asteras Tripoli alt yapısında başladı. Buradaki performansı kendisini Panathinaikos'a taşıdı. Ülkenin en önemli kulüplerinden forma giyen tecrübeli orta saha oyuncusu bu sezon 36 maçta 1 gol ve 2 asistlik skor katkısında bulundu. Güncel piyasa değeri 1.5 milyon euro olan milli futbolcu 1 Yunanistan Kupası kazandı. Ülkesi adına ise 30 karşılaşmada 1 gol kaydetti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.