Trabzonspor transferde bombaları arka arkaya patlatıyor! 3 imza ile bayramda şov var

Trabzonspor transferde bombaları arka arkaya patlatıyor! 3 imza ile bayramda şov var
 DAMGA Editörü
30 Haziran'da yeni sezonun ilk idmanını gerçekleştirecek olan Trabzonspor'da transfer bombaları arka arkaya patlıyor. Bordo mavililer ilk kampa yeni oyuncularıyla gitmek isterken yeni isimler için de yoğun çaba harcanıyor. Detaylar haberimizde yer alıyor.

Yeni sezonda şampiyonluk için mücadele etmeyi hedefleyen Trabzonspor'da transfer gelişmeleri arka arkaya yaşanıyor. Bordo mavililer kadrosunu güçlendirmek adına başlattığı operasyonda birbirinden önemli isimlerden oluşan listesinde bombaları patlatıyor. İlk imzanın resmen açıklanmasının ardından iki KAP açıklaması daha bekleniyor. Ayrıca kampa yetiştirilmek üzere de bir forvet için yoğun çaba harcanıyor. Taraftarlar da kısa sürede yaşanan bu gelişmeler karşısında oldukça heyecanlı ve sabırsız. Detaylar haberimizde yer alıyor.

fzp-afnwcaee6gv.jpg
Dimitrios Kourmpelis - Trabzonspor

İlk KAP açıklaması geldi

Nenad Bjelica'nın isteği üzerine görüşmelere başlanan ve bir süre önce İstanbul'a gelen Dimitrios Kourbelis, Trabzonspor'un yeni sezondaki ilk transferi olarak açıklandı. Yunan futbolcu ile 2+1 yıllık sözleşmeye imzalandı. Bordo mavililer 3. sezonda opsiyon hakkını kendisinde tutarken senelik ise 950 bin eurodan başlayan ve 1 milyon eurodan devam eden bir maaş ödeyecek. KAP'a yapılan açıklamada ise şu ifadeler kullanıldı;

"Profesyonel futbolcu Dimitrios Kourmpelis ile opsiyon hakkı Kulübümüze ait olmak üzere 2+1 yıllık anlaşma sağlanmıştır.

Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya;

2023-2024 futbol sezonu için 950.000.-EUR,

2024-2025 futbol sezonu için 1.000.000.-EUR garanti ücret ödenecektir.

Opsiyon hakkının Kulübümüz tarafından kullanılması halinde, futbolcuya, 2025-26 futbol sezonu için 1.100.000.-EUR garanti ücret ödenecektir.

Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının %3'ü oranında ödeme yapılacaktır.

Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla."

joaquin-fernandez.webp

Sırada Fernandez var

Yunan yıldız Kourbelis'i KAP'a bildiren Trabzonspor'da gözler Fernandez'e çevrildi. Real Valladolid ile sözleşmesi sona erecek olan İspanyol stoper ile el sıkışan bordo mavililer böylelikle savunmasını da güçlendirdi. Defansta Bartra'nın gidişine göre bir hamle daha yapılması beklenen Fırtına'da Fernandez bu akşam İstanbul'a gelerek sonrasında Trabzon'a gidecek. Yılda ise 1.3 milyon euro kazanacak.

5293.jpg

Joaquin Fernandez kimdir?

31 Mayıs 1996 tarihinde İspanya'nın Huercal de Almería kentinde doğan Joaquin Fernandez'in tam adı Joaquín Fernández Moreno'dur. 27 yaşındaki stoper futbola Almeria'da başladı. Burada profesyonel oldu. 2018'de 1.1 milyon euro karşılığında Real Valladolid'e imza attı. Geride kalan sezonda 29 maça çıktı. 1 gol attı ve 2338 dakika sahada kaldı.

829x469-orsic-icin-son-teklif-1686679347323.webp

Sırada Orsic var

Nenad Bjelica'nın geldiği günden bu yana istediği iki isimden biri olan Mislav Orsic transferinde de mutlu son geldi. Trabzonspor, Southampton ile yaptığı görüşmelerde 5 milyon euro ile başlayan pazarlığı 2 milyon euro seviyelerine indirdi. Hırvat kanat oyuncunun milli takımda olmadığı için kampa katılacağı ve karşılığında ayrıca Taha Altıkardeş'in Göztepe'ye bonservisiyle verileceği öğrenildi. İzmir ekibini de yöneten Soto'nun sahipleri bu transferde tercihini genç stoperden yana kullandı ve el sıkışıldı.

caleta-1.webp

Duje Caleta-Car sesleri

Trabzonspor'da Marc Bartra'nın durumuna göre bir hamle daha yapması bekleniyor. Ancak hem İspanyol stoperin durumu belli değil hem de listedeki yıldız futbolcunun önceliğinin Türkiye olup olmadığı netleştirilemedi. Nenad Bjelica'nın kadrosunda görmek istediği isim ise Duje Caleta-Car. Southampton'dan Orsic için anlaşma sağlayan Fırtına bu kez mesaisini deneyimli defans oyuncusu için harcayacak. Ancak İngiltere başta olmak üzere farklı ülkelerden de teklif alma ihtimali nedeniyle sürecin uzaması bekleniyor. 32 yaşındaki Bartra için ise Olympiakos devrede ancak yüksek maaşı nedeniyle anlaşma sağlanması şu an uzak bir ihtimal gibi görünüyor.

petkovic.webp

Forvette Petkovic'ten başkası yalan!

Yeni sezonda Trabzonspor'un forveti olması beklenen Bruno Petkovic için Dinamo Zagreb ile görüşmeler sürüyor. Diğer yandan oyuncuyla da pazarlıklar gerçekleştiriliyor. Bayrama yetişmesi zor görünen deneyimli forvet ile rekabete girebilecek bir isim daha almayı planlayan teknik heyet ve yönetim buraya da odaklanmış durumda ve kısa sürede bitirilmesi için temaslarını yoğunlaştırdı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.