Mislav Orsic kimdir? Kaç yaşnında, nereli, Golleri Youtube izle

 DAMGA Editörü
Trabzonspor'un transferi için uğraş verdiği Mislav Orsic bugünün en çok aranan isimlerden biri oldu. Peki, Mislav Orsic kimdir? Kaç yaşnında, nereli, Golleri Youtube izle haberimizde.

Dün akşam evinde MKE Ankaragücü'nü ağırlayan Trabzonspor, sahadan Umut Bozok'un golleri ile 2-0 galip ayrıldı ve hem Başkan Ertuğrul Doğan hem de Teknik Direktör Nenad Bjelica dönemindeki ilk 3 puanı ile tanıştı. Bordo mavililer kendisini daha önce şampiyonluğa götüren erken transfer politikasını yine uygulayacak. Çok sayıda oyuncunun listede bulunduğu Fırtına'da öne çıkan isimlerden birinin Mislav Orsic olduğu iddia edildi. Taraftarlar da yıldız oyuncu hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirerek bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Mislav Orsic kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Golleri Youtube izle haberimizde yer alıyor.

mislav-orsic-kimdir-2.jpg
Mislav Orsic


Yönetim izin aldı

Bugün Trabzon'da yayın yapan 61saat'in haberine göre Trabzonspor yönetimi, Mislav Orsic ile görüşmek için kulübü Southampton'dan izin aldı. Hırvat kulübü gelecek sezon Championship'te mücadele edecek takımının yerine yeni bir maceraya atılmak isterken vatandaşı ve eski hocası Nenad Bjelica'nın yanında yer almaya oldukça sıcak. Premier Lig'de 6 dakika süre alabilen 30 yaşındaki kanat oyuncusu için öncelik kiralama teklifi olacak. Yüksek bir bonservis ödemek istemeyen Ertuğrul Doğan ve ekibi satın alma opsiyonunu da devrede tutacak.


mislav-orsic-trabzonspor.jpg
Mislav Orsic


Mislav Orsic kimdir?

Milslav Orsic 29 Aralık 1992 tarihinde Hırvatistan'da doğdu. Aslen Hırvatistanlıdır. 1.79 metre boyundaki forvet, hücum ve kanat oyuncusu futbola Kustosija alt yapısında başlamıştır. Burada yetiştikten sonra 12 bin euro yetiştirme bedeliyle Inter Zapresic'e transfer oldu. İlk yurt dışı deneyimi ise Spezia Calcio ile oldu. 2013-2014 sezonunda Spezia Calcio ile sözleşme imzaladı. Aynı sezonun sonunda Rijeka formasıyla ülkesine geri dmndü. Celje ve Jeonnam Dragons'a kiralık verildi. Güney Kore ekibi memnun kaldığı oyuncunun bonservisini 750 bin euro karşılığında aldı.Asya macerasına Çin'de CC Yatai ile sürdürdü. Şubat 2017'd e bu kez Ulsan Hyundai ile Güney Kore'de üçüncü kariyerine başladı. Son olarak Dinamo Zagreb formasını yeniden giydi ve 5 sene mücadele verdi. Dünya Kupası performansı onu Southampton'a taşıdı. Güncel piyasa değeri 7 milyon euro olan deneyimli futbolcunun kontratı 2025 sezonu sonunda bitecek. Ülkesinin formasını ise 26 kez terletip Katar'da Fas karşısında gol sevinci yaşadı. Kanada ve Brezilya maçlarında da asist yaptı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.