Trabzonspor'a 20 günde 5-6 transfer! Bejica'dan '9' operasyonu

Trabzonspor'a 20 günde 5-6 transfer! Bejica'dan '9' operasyonu
 DAMGA Editörü
Yeni sezona transfer çalışmalarına devam eden Trabzonspor'da ayın 30'una kadar 5-6 isimle sözleşme imzalanması planlanıyor. Nenad Bjelica'nın önceliği forvet.

Hüsranlarla geçen sezonu geride bırakan Trabzonspor'da gözler yeni yıla çevrildi. Kadrosunda revizyona gidecek olan bordo mavililerde Nenad Bjelica'nın raporu doğrultusunda devam eden transfer çalışmalarına hız verildi. Trabzon'da başlayacak ilk etap çalışmaları kapsamında top başı yapacak Fırtına'ya bu isimlerinde katılması beklenirken taraftarlar da kimlerin imza atacağı konusunda oldukça heyecanlı. Hırvat teknik adamın ilk sırasında 9 numara var.


Kourbelis tamam

Trabzonspor transfer sezonunu ön libero ile açtı. Panathinaikos'ta 6.5 sezon geçiren Dimitrios Kourbelis ile prensip anlaşmasına varan Karadeniz ekibi yıldız ismi İstanbul'a getirdi. Kısa süre içerisinde de 3 yıllık kontrat imzalanması bekleniyor. Orta alanda 6-8 numara oynayabilen 29 yaşındaki futbolcu için Bjelica da geçtiğimiz günlerde yaptığı basın toplantısında aralarına katılacağını söylemişti.

Sıra forvet ve kanat transferinde

Geride kalan sezonda forvet konusunda oldukça kötü bir döenm geçiren Trabzonspor, Umut Bozok ve Maxi Gomez'in beklentileri karşılayamaması nedeniyle değişime gitmeye hazırlanıyor. Uurguaylı forvetin İspanya ve MLS'ten talipleri var. Yerine gelecek isimler konusunda da hummalı bir araştırma söz konusu. Birçok oyuncu gündemde var ancak son söz Hırvat teknik adamın olacak.

Gözde Petkovic

Sona eren sezonla beraber gözünü derhal forvet transferine çeviren Trabzonspor'da ilk sıraya Bruno Petkovic oturdu. 28 yaşındaki golcü için eski oyuncusunu istediğini söyleyen Bjelica, bire bir görüşmelerde de bulundu ancak Dinamo'nun ısrarı 4 milyon euro civarlarında. Yönetim ise 2.5 milyon seviyelerinde işi bitirmek amacında. Diğer yandan kulübü de Petkovic'in sözleşmesini uzatmayı hedefliyor.

Sowe ve Diagne de var

Forvet listesi sadece Petkovic ile sınırlı değil. Ankaragücü'nde kiralık forma giyen ve bonservisi Rostov'da bulunan Ali Sowe ve Karagümrük'ten ayrılacağını açıklayan Mbaye Diagne de 9 numaranın diğer adayları.

Orsic ile 'kanatlanacak'

Trezeguet'in ülkesi Mısır'dan Pyramids ve Al Ahly tarafından istendiği yönündeki iddiaların ardından gelecek teklifleri değerlendirmeye alacağı öne sürülen Trabzonspor'da olası ayrılık halinde Mislav Orsic'in transferi için de girişimler sonuçlandırılacak. Southampton'ın sahiplerinin Göztepe'yi de alması nedeniyle bordo mavililer satın alma opsiyonlu kiralama anlaşmasının yanı sıra İzmir temsilcisine oyuncu kiralayacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.