Trabzonspor'dan Kourbelis bombası! Dimitrios Kourbelis kimdir?

Trabzonspor'dan Kourbelis bombası! Dimitrios Kourbelis kimdir?
 DAMGA Editörü
Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Dimitrios Kourbelis ile görüşmelere başladı. Yunan basınına göre yıldız futbolcu kulübüyle son kez görüşecek. Peki, Dimitrios Kourbelis kimdir? Detaylar haberimizde.

Kötü geçirdiği sezonu unutturarak yeni dönemde şampiyonluk için oynayacak bir kadro kurmak adına çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, yepyeni bir kimlikle yola çıkmaya kararlı. Nenad Bjelica'nın raporu doğrultusunda harekatına devam eden yönetim, forvet ve sağ bek adaylarına orta sahayı da ekledi. Takımda bulunan Bakasetas ve Siopis'e yeni bir arkadaş gelebilir. Yunan basını, Panathinaikos'ta forma giyen Dimitrios Kourbelis'in Karadeniz ekibinin listesinde olduğunu öne sürdü.

Kararını verecek

Sözleşmesi sona erecek Dimitrios Kourbelis hakkında haberlerini manşete taşıyan Yunan basını, deneyimli oyuncunun takımına karşı bağı nedeniyle kulüpte kalması konusunda ihtimalinin yüksek olduğunu ancak Trabzonspor'un da yılda 1 milyon eurodan fazla teklif verdiğini yazdı. Kararının ise yeşil beyazlı takımın transferde rotasını belirleyeceği ifade edildi.

Dimitrios Kourbelis kimdir?

Panathinaikos'ta forma giyen Dimitrios Kourbelis 2 Kasım 1993 tarihinde Yunanistan'ın Tripoliçe kentinde doğdu. 29 yaşında. Futbola Asteras Tripoli alt yapısında başladı. Buradaki performansı kendisini Panathinaikos'a taşıdı. Ülkenin en önemli kulüplerinden forma giyen tecrübeli orta saha oyuncusu bu sezon 36 maçta 1 gol ve 2 asistlik skor katkısında bulundu. Güncel piyasa değeri 1.5 milyon euro olan milli futbolcu 1 Yunanistan Kupası kazandı. Ülkesi adına ise 30 karşılaşmada 1 gol kaydetti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.