Trabzonspor'un ilk transferinde kritik saatler! Kararını verecek

Trabzonspor'un ilk transferinde kritik saatler! Kararını verecek
 DAMGA Editörü
Giresunspor'u 4-2 yenerek moral bulan Trabzosnpor, yeni sezonun ilk transferi konusunda hareketli saatler geçiriyor. Bordo mavililerin istediği bir yıldız kararını kısa süre içerisinde verecek.

Spor Toto Süper Lig'in 36'ıncı haftasında Giresunspor'u Umut Bozok'un 2, Bakasetas ve Edin Vişça'nın golleri ile devirerek ateş hattına atan ve karşılaşmada elde ettiği sonuçla moral bulan Trabzonspor'da transfer çalışmaları sürüyor. Nenad Bjelica'nın raporu doğrultusunda süren harekatta birçok isim listede yer alırken özellikle stoper, sağ bek, orta saha ve santrfor mevkilerine yoğunlaşldı. Bir futbolcu ise ön plana çıkıyor ve kısa sürede kararını vereceği yönündeki haber herkesi heyecanlandırdı. Detaylar haberimizde.


Bjelica memnun

Dün oynanan karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Hırvat çalıştırıcı oyundan genel olarak memnuniyet duyduğunu ifade etti ancak uzatma dakikalarına sıkıntılı girmemeleri gerektiğinin altını çizerek; "Öncelikle takımımı kutlamak istiyorum. Maçın tamamına yakın bölümünde oyunu domine ettik. Birçok gol pozisyonu yakaladık, daha fazla gol atabilirdik. Bunları yakalarken rakibe çok fazla fırsat vermedik. 4-0’dan sonra biraz rahatlamanın etkisiyle, rakibin de evinde oynaması ve puanlara ihtiyacı olması sebebiyle 2 gol yedik. Genele baktığımızda gayet iyi iş çıkardığımızı söyleyebilirim. Bizim adımıza uzun zaman sonra deplasmandan galibiyetle dönebilmek çok güzel. Takımımızın ve taraftarımızın hak ettiği buydu. Bu seriye devam etmek istiyorz. Takımımız bugün çok kompakt oynadı. Sahanın her alanında maçı domine ettik ve rakibe çok fazla fırsat vermedik. 4-0’lık skordan sonra oyuncularda biraz rahatlama oldu, bunu normal görebiliriz. Rakibiniz de oynamaya çalışıyor çünkü onların da galibiyete ve acil puanlara ihtiyacı vardı. Futbol böyle bir oyun, rakipsiz oynamıyorsunuz. Gol yemeyi seven bir teknik direktör değilim, 4-2 yerine 4-0 bitmesini isterdim ama rakibin de tabii ki kendileri için gol atması lazımdı. 80. Dakikaya kadar sürdürdüğümüz konsantrasyonu o dakikalardan sonra da sürdürüp uzatmalara sıkıntılı girmemeliyiz. Uzatma dakikaları hiç kimse için kolay değildir ama en başta da ifade ettiğim gibi genel anlamda iyi olduğumuzu düşünüyorum." açıklamasında bulundu.

Transfer gündemi yoğun

Ertuğrul Doğan'ın takımın başına gelmesi sonrasında neler yaşanacağı merak edilen Trabzonspor'da gündeme birçok yıldız isim geliyor. Bruno Petkovic ile başlayan piyasada Jurecka, Zaper, Hugo Mallo, Reggie Cannon gibi isimler de eklendi. İlk resmi imzanın kimle atılacağı ve sezonun nasıl açılacağı merak konusu oldu.

Yunan yıldız bombası

Marek Hamsik'in takımdan ayrılması sonrasında orta saha rotasyonuna kaliteli isimlerle doldurmak isteyen Trabzonspor'da son olarak Dimitrios Kourbelis için çalışmalar başladı. Kontratı bitecek olan deneyimli futbolcu için 900 bin euro seviyelerinde ücret önerilirken kulübü ise 650 bin euro ve bonuslar sundu.

Kararını verecek

Uzun süredir Panathinaikos forması giyen ve takımının kaptanlığını yapan Dimitrios Kourbelis için Yunan basını da oldukça ilgi gösteriyor. 29 yaşındaki oyuncunun kararını 48 saat içerisinde vereceği ve ayrılığın da yüksek ihtimal olduğu dile getirildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.