Trabzonspor'un yeni yıldızı olacak isim hakkında sevgili iddiası! Εleni Voulgaraki kimdir?

Trabzonspor'un yeni yıldızı olacak isim hakkında sevgili iddiası! Εleni Voulgaraki kimdir?
Gelecek sezon transfer çalışmalarına devam eden Trabzonspor'da gündeme gelen isimler heyecanla takip ediliyor. O isimlerden biri hakkında ülkesindeki ilişki iddiası gündemi sarstı.

Nenad Bjelica döneminde yeni transferlerini şekillendirmeye çalışan Trabzonspor, birçok isimle temasına devam ediyor. Mayıs ayı itibarıyla hızını artıran bordo mavililer ilk imzasını artırmak üzere. Kısa süre önce görüşmelere başlansa da geçen sezon gündeme gelen isimlerden biri hiç olmadığı kadar Karadeniz ekibine yakın.

Orta sahaya takviye

Takımın gelecek sezon iddialı bir ekip olabilmesi adına çaba gösteren teknik heyet ve yönetim, Abdullah Avcı döneminde de listeye eklenen ancak transferi gerçekleşmeyen bir isim üzerinde durmaya başladı. Yunan basınına göre Panathinaikos forması giyen Kourbelis'in peşinde olan Karadeniz ekibi bu kez işi bitirmek amacında.

900 bin euro teklif edildi

Kulübü Pana'dan 400 bin euro kazanan ve kendisine 650 bin euro teklif edilen Kourbelis için ayrıca bonuslar da eklendi. Diğer yandan Trabzonspor ise 900-950 bin euroluk bir öneri ile menajerinin kapısını çaldı. Yıldız oyuncu kararını bugün veya yarın verecek düşüncesi Yunan medyasında oldukça hakim.

Adı aşk dedikodularında

Trabzonspor ile anlaşmasına ramak kalan Kourbelis'in adı ülkesindeki magazin gündeminde de anılıyor. Deneyimli orta saha oyuncusunun Eleni Voulgaraki ile yakınlaştığı ve yeni bir ilişkiye başladığı öne sürüldü. Ancak Voulgaraki söylentileri; "Aramızda sadece dostluk var. Onunla tanışıyoruz, sosyalleştik, ortak arkadaşlarımız var. Sohbet orada başladı ve bitti. Başka bir şey değil. O olağanüstü bir futbolcu, her şeyin dışında ve bu daha da garip. Çok fazla erkek arkadaşım var, hepsiyle ilişkim yok" dedi.

Eleni Voulgaraki kimdir?

Adı Kourbelis işe aşk dedikodularına karışan Eleni Voulgaraki basın mensubu. 07.00 ila 13.00 arasında yayınlar yapıyor. Dijital içerik üreticiliği gerçekleştiriyor. Ayrıca gazeteci.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.