Trabzonspor transfer bombasını patlatıyor! 2 isim çok sevinecek

Trabzonspor transfer bombasını patlatıyor! 2 isim çok sevinecek
 DAMGA Editörü
Transferde hızlı adımlar atmak isteyen Trabzonspor flaş bir isimle anlaşmak istiyor. İki oyuncu ise bu habere çok sevinecek. İşte o yıldız.

Ertuğrul Doğan'ın başkanlık koltuğuna oturmasının ardından teknik direktörlük koltuğuna oturan Nenad Bjelica, takımda elini değil gövdesini taşın altına koyanlarla devam edeceklerini ve dinamik bir ekip oluşturarak sezona başlayacaklarını dile getirmişti. Birçok isim için temaslarına başlayan bordo mavililer flaş bir hamleyi gerçekleştirebilir.

Takımdan ayrılması muhtemel olan Marek Hamsik sonrasında orta alanda kaliteli bir futbolcu transferi gerçekleştirmeyi hedefleyen Fırtına, çok sayıda ismi listesine almıştı. En doğru kararı vermekte kararlı olan yönetimin yeni hedefini belirledi. Taraftarlar da bu haberle birlikte heyecanlandı.

Manşete taşıdılar

Trabzonspor'un gelecek sezon için ilk hamlesini Yunanistan basını manşetlere taşıdı. Bordo mavililerin Panathinaikos forması giyen Dimitrios Kourbelis'i istediğini ancak kulübünün de oyuncuyu elinde tutabilmek adına son gayreti gösterdiğini dile getirerek kararını vermesinin an meselesi olduğu yazıldı. Ayrıca yapılan teklifin de Pana'nın önerisinden çok yüksek bir meblağ olarak teklif edildiği öne sürüldü.

Bu habere bayılacaklar

Söz konusu gelişme sonrasında Trabzonspor forması giyen Yunan futbolcular Manolis Siopis ve Anastasios Bakasetas'ın vatandaşları Kourbelis'in gelişine çok sevineceği ve takıma kazandırılması için çaba gösterdikleri öğrendikleri. Kontratı sona erecek 29 yaşındaki futbolcunun kısa sürede açıklanması için gayret gösteriliyor.

Kourbelis bu sezon ne yaptı?

Trabzonspor'un gelecek sezonki ilk transferi olması beklenen isimlerden Kourbelis bu sezon çıktığı 36 maçta 1 gol ve 2 asist yaptı. Ön liberonun yanı sıra orta sahanın merkezi ve stoperde de oynayabiliyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.