Trabzonspor'a transferde iyi haber geldi! Kulübüne rest çekti

Trabzonspor'a transferde iyi haber geldi! Kulübüne rest çekti
Gelecek sezon şampiyon olabilmek için transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da flaş bir gelişme yaşandı. Listedeki bir futbolcu, gelmek için kulübüne 'Beni bırakın' dedi ve satışına onay verilmesini istedi

Dün akşam Fatih Karagümrük'ü 4-1 ile geçen Trabzonspor'da moraller yerine geldi. Nenad Bjelica dönemindeki ikinci galibiyetini alan bordo mavililerde bir sonraki maç iple çekiliyor. Yakaladığı ritmi devam ettirmeyi planlayan Hırvat teknik adamın bir kez daha 4'lü sistem ile sahaya çıkması bekleniyor. Bugünü izinli geçirecek takım yarın antrenmanlara başlayacak.


Oyundan memnun

Dün oynanan karşılaşma sonrasında skordan ve oyundan dolayı memnuniyetini dile getiren Nenad Bjelica şunları söyledi; "“Öncelikle gayet iyi bir maç olduğunu söyleyebilirim. Tamamıyla hak edilmiş bir galibiyet oldu. Hem takımımıza hem taraftarımıza teşekkür etmek istiyorum. Önümüzdeki maçlarda aynı oyunu göstermeye çalışacağız. “Sistem olarak belki başka sistemler üzerinde de oynayabiliriz. Şu an bir deneme sürecindeyiz. Farklı sistemler, farklı noktalar, farklı oyuncular… Bunları deneyip görmeye çalışıyoruz. Nelerden daha iyi çıkarım sağlayabileceğimizi arıyoruz. Önümüzdeki sezon ilgi çekici bir futbol oynayacağız. Çok gol atan ve az gol yiyen bir takım olmaya çalışacağız.”

Transferde de fırtına

Daha önce başarı yakaladığı transfer dönemi ile birlikte 2021-2022 sezonunda şampiyon olan Trabzonspor bir kez daha kadrosunu önceden kurup kampa hazır gitmeyi planlıyor. Temaslarını yoğunlaştıran yönetim gidecek oyuncular üzerinden de yeni bir taktik ile yeni isimlerin takıma kazandırılması için mesai harcıyor. Özellikle savunma ve hücum hattına yapılacak takviyeler büyük bir merakla beklenirken Hamsik sonrası orta sahaya nasıl müdahale edileceği de gündem konularından biri.

2 stoper gündemde

Vitor Hugo'nun satışı sonrasında bir stoperi eksilen ve Denswil ile de yollarını ayıracağı düşünülen Trabzonspor'da 2 stoper gündeme geldi. Bartra'nın olası transferi sonrasında tandemi yeniden kurması gereken Fırtına, Volendam'dan Xavier Mbuyamba ve Strasbourg ile sözleşlmesi sona eren Alexander Djiku'yu gündemine aldı. Özellikle Djiku, Abdullah Avcı döneminde de çok istenmişti ancak yüksek bonservis talebi nedeniyle anlaşma sağlanamamıştı. Şimdi ise bonservissiz gelme ihtimali var.

Petkovic'ten rest

Fotomaç'ın haberine göre Süper Lig'de 6'ıncı sırada yer alan Trabzonspor, Nenad Bjelica'nın listesinde ilk sırada yer alan Bruno Petkovic için saldırırken diğer yandan Hırvat yıldızdan da bir adım geldi. Son senesinin kaldığı Zagreb ekibi ile henüz anlaşamayan 28 yaşındaki golcü, 1.2 milyon euroluk yıllık maaşı geri çevirmişti. Ancak Karadeniz ekibinin ödemesi gereken bir de transfer ücreti var. Hırvatlar tok satıcıyı oynayarak 4 milyon eurodan kapı açtı. Yönetim ise son senesi kalan Petkovic için bu kadar ödeme gerçekleştirmeyi düşünmüyor ve ilk teklif 1.5 milyon euro oldu. Arada henüz anlaşama sağlanamaması üzerine araya giren deneyimli futbolcu kulübünden satışı için izin vermelerini istedi. İlerleyen günlerde sürecin daha da uzamaması ve farklı takımların devreye girmesini engellemek için hızlı davranılması ve kısa sürede anlaşmanın açıklanılması için gayret gösteriliyor.

6 kupası var

Trabzonspor'un listesindeki Bruno Petkovic kariyerindeki tüm kupalarını Dinamo Zagreb ile kazandı. Hayatının dönüm noktalarından birini başkent ekibine imza atmak olarak açıklayan milli golcü, 5 kez lig, 1 defa da kupa şampiyonluğu yaşadı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.