Trabzonspor'un 2 yıldızına İngiltere'den talip var!

Trabzonspor'un 2 yıldızına İngiltere'den talip var!
 DAMGA Editörü
Gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi vermek isteyen Trabzonspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Diğer yandan 2 isme de İngiltere'den talip çıktı.

Nenad Bjelica ile başladığı yeni yolculukta bir sonraki sezona hazırlanan Trabzonspor'da transfer harekatı devam ediyor. Bordo mavililer birçok isimle temaslarını devam ettirirken diğer yandan gidecek oyuncular konusunda da gelişmeler yaşanıyor. İki yıldız isme İngiltere'den talip çıktı.


İlk hamle forvete

Bu sezon forvet hattından istediği verimi alamayan Trabzonspor'da gelecek sene ilk adım bu mevki için yapılacak. Bjelica'nın talebi üzerine Petkovic konusunda adım atan yönetim, Iva Seric engeline takıldı. Burada görüşmeler sürüyor. Takımdaki santrfor Maxi Gomez'in ayrılık durumuna göre hamle yapılacak.


Menajeri takım arıyor

Sezon başında Levante'den 3 milyon euro karşılığında transfer edilen Enis Bardhi için menajeri takım arıyor. Yurt dışında birçok kulüple görüşmeler gerçekleştiriyor. Beklentilerin altında kalan Kuzey Makedonyalı için gerekli kolaylık da sağlanacak.



İki yıldıza talip var

Fanatik'in haberine Trabzonspor ile yollarının ayrılmasına kesin gözle bakılan Enis Bardhi ile Maxi Gomez'e İngiltere'den Hull City talip oldu. Acun Ilıcalı'nın ekibi, kısa süre içerisinde Karadeniz temsilcisinin kapısını çalacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.