Vaclav Jurecka kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Vaclav Jurecka kimdir, kaç yaşında ve nereli?
 DAMGA Editörü
Trabzonspor'un listesinde bulunan Vaclav Jurecka, günün en çok aranan isimleri arasında yer aldı. Peki, Vaclav Jurecka kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor, forvet odaklı harekatına her geçen gün yeni bir isim daha ekliyor. Petkovic ile ilk adımı atan, Mostafa Mohamed ve Ali Sowe ile devam eden bordo mavililer, Nenad Bjelica'nın raporu doğrultusunda farklı bir adım attı. Fırtına, aradığı ismi Çekya'da buldu.


Maxi Gomez ve Umut Bozok'tan istediği verimi alamadığı için ilk transfer hamlesini buraya yapma kararı veren Trabzonspor'da Hırvat teknik adamın istediği isimler üzerinden operasyon sürüyor. Bu sezon katkı konusunda sıkıntılar yaşadığı bölgeyi ilk olarak bitirmeye kararlı olan yönetim, teknik heyetten gelen rapor doğrultusunda rotasını Çekya'ya çevirdi. Gündemdeki isim ise Vaclav Jurecka oldu.

Bjelica izledi

Fotomaç'tan Yunus Emre Sel'in haberine göre Trabzonspor, Slavia Prag takımında forma giyen 28 yaşındaki forvet oyuncusu Vaclav Jurecka'nın transferi için temaslara başladı. Nenad Bjelica'nın talebi doğrultusunda scout ekibi de oyuncunun maçlarını canlı olarak izledi. İlerleyen günlerde ise makul bir bonservis konusunda mutabakat sağlanırsa resmi girişimlerin yapılması bekleniyor.

vaclav-jurecka.webp


Vaclav Jurecka kimdir?

Vaclav Jurecka, 26 Haziran 1994 tarihinde doğdu. 29 yaşında. Futbola Slezský FC Opava'da başladı. Burada a takıma kadar yükseldi. 2014 yılında FC Kolin'e kiralandı. 2020 yılında ise Slovacko bonservisini aldı. 2 sede gösterdiği performans kendisini Slavia Prag'a taşıdı. Kontratı 2025 yılında tamamlanacak Çek yıldız, 5 kez ülkesinin formasını terletti. Bu sezon ise 35 maçta 26 kez rakip fileleri sarsıp 5 asist yaptı. Güncel piyasa değeri 1 milyon euro.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.