Beyşehir Müftülüğü'nü karıştıran skandal: Müftü, bir kadınla çıplak yakalandı

Beyşehir Müftülüğü'nü karıştıran skandal: Müftü, bir kadınla çıplak yakalandı
Konya'nın Beyşehir ilçesinde İsmailağa cemaatine bağlı olduğu iddia edilen müftü G.B.'nin aracında bir kadınla çıplak yakalandığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde görev yapan müftü G.B.'nin ilçe sınırlarında aracının arka koltuğunda bir kadınla çıplak şekilde yakalandığı iddiası gündemde büyük yankı uyandırdı.

Gazeteci İsmail Saymaz'ın haberine göre Konya'nın Beyşehir ilçesine atanan ve İsmailağa cemaatine bağlı olduğu iddia edilen müftü G.B.'nin Temmuz ayında aracının arka koltuğunda bir kadınla belden aşağısının çıplak şekilde polis ekiplerince yakalandığı iddia edildi. Saymaz'ın köşe yazısında yer alan bilgiye göre, polis ekiplerinin tutanak tuttuğu ve müftünün kimliğinin açık olmasıyla birlikte Konya'daki bazı siyasiler ve İsmailağa cemaatindeki müritlerin devreye girerek polis tutanağının savcılığa gönderilmediği belirtildi.


Eşini getirip "O bendim" dedirtti

Konya'da polis ekiplerinin tutanağı sırasında araç içindeki kadının eşi olduğunu iddia eden Beyşehir Müftüsü G.B., kadının kimliğinin belirtilmemesi üzerine eşini Konya İl Müftülüğü'ne getirerek araçtaki kadının "O kadın bendim" dedirttiği öğrenildi.

s-8cb4638411ea54e67ddddc2f371bad0e57014202.jpg


"Diyanetin yüz karası" deniliyor

İsmail Saymaz'ın köşe yazısında yer alan bilginin devamında yaşanan hadise nedeniyle yetkililerin Beyşehir Müftüsü G.B'ye çok kızgın oldukları ve "Diyanetin yüz karası" ifadesini kullandıkları belirtilerek İsmailağa cemaatinin müftüye sahip çıkmasını eleştirdikleri öne sürüldü.

Yetkililerin yaşanan olayla ilgili "Evvela eşi olup olmadığını anlamak lazım. Eşi değilse bu bir faciadır. Direkt meslekten ihraç etmek lazım. Diyanet’in yüz karası. Eşiyse de soruşturma açılmalı. Bir de getirip "O bendim" dedirtiyor. Millete Allah lillah telkin eden İsmailağa ise bunun arkasında duruyor. Örtbas etmek istiyorlar.” denildi.

İlgili Haberler

Kaynak:İsmail Saymaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum