Narin cinsel saldırıya mı maruz kaldı? Narin Güran zehirlenerek mi öldürüldü?

Narin cinsel saldırıya mı maruz kaldı? Narin Güran zehirlenerek mi öldürüldü?
Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolmasının ardından 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran’ın cinsel saldırıya maruz kalıp kalmadığı ve nasıl öldürüldüğü merak ediliyor. Peki Narin cinsel saldırıya mı maruz kaldı, zehirlenerek mi öldürüldü?

Diyarbakır'da bulunan Bağlar ilçesindeki Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos tarihinde kaybolan ve aradan geçen 19 gün sonra cansız bedeni dere yatağında bulunan Narin Güran'ın nasıl öldürüldüğü merak ediliyor. Cinayete ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmanın sürdüğü bilinirken, küçük kızın cinsel saldırıya maruz kalıp kalmadığı da sorgulanıyor.

NARİN CİNSEL SALDIRIYA MARUZ KALDI MI?

Soruşturma kapsamında, daha önce otomobilinde Narin'e ait DNA izleri bulunan amcası Salim Güran ve onunla birlikte cesedi taşıdığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar, Narin’in annesi Yüksel Güran, ağabeyi Enes Güran’ın da aralarında bulunduğu 12 kişi tutuklanmıştı.

Narin’in ölüm nedeni ile ilgili Adli Tıp 1. İhtisas Kurulu’nun hazırladığı raporda ise sona gelindi.

"BAŞKA BİR TRAVMATİK TESİRLE ÖLDÜĞÜNE DAİR DELİL YOK"

Hazırlanan raporda, Narin’in ölümünün ağız burun kapanması ve boyuna bası sonucu oksijensiz bırakılmasına bağlı meydana gelmiş olduğu bilgisi yer alırken, Narin’in bu bulgunun dışında başka bir travmatik tesirle öldüğünün tıbbi delillerinin bulunmadığı ifadesine yer verildi.

"SOL BACAĞIN KOPMASINA HAYVANLAR SEBEP OLDU"


Söz konusu raporda ayrıca Narin’in sol diz altından bacağın kopmasına sebep olan travmanın, ölümün ardından hayvanlar tarafından oluşturulmuş nitelikte olduğu belirtildi. Bunun yanında dişlerde tespit edilen kayıpların çürümeye bağlı oluştuğu ifade edildi.


NARİN ZEHİRLENEREK Mİ ÖLDÜRÜLDÜ?

Yine aynı raporda, Narin’in zehirlenerek öldürülmesi konusunda da tıbbi delillerin bulunmadığı bilgisi yer aldı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.