Hediye Güran neyi itiraf etti? Narin'in yengesi Hediye Güran hangi itirafta bulundu? Gözaltı süresi uzatıldı

Hediye Güran neyi itiraf etti? Narin'in yengesi Hediye Güran hangi itirafta bulundu? Gözaltı süresi uzatıldı
Narin Güran olayında gözaltına alınan yenge Hediye Güran'ın gözaltı süresi uzatıldı. Güran’ın ifadesi merak edilirken, önemli bir delile daha ulaşıldığı öğrenildi. Peki Hediye Güran neyi itiraf etti?

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos tarihinde kaybolan ve günler sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın nasıl öldürüldüğü araştırılmaya devam ediyor. Narin’in bir cinayete kurban gittiği ortaya çıkarken ailesinin büyük bir bölümü ise gözaltına alınmıştı.

Narin Güran cinayetinde anne ve abinin de aralarında yer aldığı toplamda 11 kişi tutuklanmıştı.

HEDİYE GÜRAN NE İTİRAF ETTİ?

Gözaltına alınan yeni isimlerden biri ise Narin cinayetinde kritik isimlerden olan yenge Hediye Güran oldu. Diğer yandan olay hakkında itirafçı olan akrabalardan Nevzat Bahtiyar’ın ise evinde önemli bir delil daha bulunduğu öğrenilen bilgiler arasında yer aldı.

Amcalardan Fuat Güran’ın eşi Hediye Güran'ın yeni itiraflarda bulunduğu iddia edildi. Yenge Hediye Güran’ın aynı gün o saatten sonra Narin’in evine iki defa gittiği öğrenildi. Hediye Güran’ın gözaltı süresi de bu bu bilginin öğrenilmesinin ardından uzatıldı.


Ancak Hediye Güran’ın bugün gözaltı süresi dolmuş olacak. Ek gözaltı istenip istenmeyeceği yakın süreçte belli olacak.

ÇUVALLARIN SERİ NUMARALARI AYNI ÇIKTI


İtirafçı olan Nevzat Bahtiyar’ın evinde yeni bir arama daha gerçekleştirildi. Gerçekleşen aramalarda Narin’in içerisine konulduğu çuval ile Nevzat Bahtiyar’ın evinde yer alan çuvalların seri numaralarının aynı çıktığı öğrenilen bilgilerden biri oldu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.