Sıla Bebek yaşıyor mu, öldü mü? Tekirdağ'da istismara uğrayan Sıla bebeğin sağlık durumu nasıl?

Sıla Bebek yaşıyor mu, öldü mü? Tekirdağ'da istismara uğrayan Sıla bebeğin sağlık durumu nasıl?
Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki Sıla bebeğin sağlık durumu ve yaşayıp yaşamadığı merak ediliyor. Peki Sıla bebek yaşıyor mu, öldü mü?

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki Sıla bebeğin son durumu ve bebeğin yaşayıp yaşamadığı merak ediliyor. Sıla bebeğin yoğun bakımda tedavisi devam ederken, olayla ilgili tutuklu 2 çocuk, olay yerindeki eve getirilerek yer gösterme işlemi yapılmıştı.

Olay ile ilgili olan anne ve 18 yaşından küçük 2 şüpheli tutuklanmıştı. Vücudunda morluklar olan anne Yeniçeri, doktorlara çocuğu bıraktıkları komşularının düşürdüğünü ve yaralandığını öne sürmüştü.


SILA BEBEK ÖLDÜ MÜ, YAŞIYOR MU?


Sıla bebeğin Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi yoğun bakım ünitesinde entübe halde tedavisi sürüyor. Bebeğin sağlık durumu sık sık sorgulanırken, durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.


ANNE DAHİL 5 ZANLI TUTUKLANDI


Anne B.Y, 8 Eylül'de kızı S.Y'yi "uyanmadığını" belirterek Malkara Devlet Hastanesine götürmüş ve muayenenin ardından bebek beyin kanaması teşhisi ve cinsel istismar şüphesiyle aynı gün Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesine sevk edilmişti.

Yapılan soruşturma kapsamında anne 25 yaşındaki B.Y, B.Y'nin beraber yaşadığı 57 yaşındaki S.Ö, komşuları K.A. (32) ile 13 yaşındaki oğlu K.A. ve 14 yaşındaki G.K. gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan şüpheliler daha sonra çıkarıldıkları hakimlik tarafından tutuklanmıştı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.