Selçuk Yöntem’den Tamer Karadağlı’ya: Yazıklar olsun!

Selçuk Yöntem’den Tamer Karadağlı’ya: Yazıklar olsun!
Ünlü aktör Selçuk Yöntem, oyuncu Tamer Karadağlı’nın başkanlığını yaptığı Devlet Tiyatroları hakkında sert yorumlarda bulundu.

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’nde kriz sürüyor. Son olarak oyuncu Gaye Filiz Alacacı’nın Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı’yı eleştirdiği için sorguya çekildiğinin ortaya çıkmasının yankıları sürerken, ünlü oyunculardan Karadağlı ve Devlet Tiyatroları yönetimine eleştiri mesajları yağıyor. Son olarak Selçuk Yöntem yaşananların ardından kişisel sosyal medya hesabından sert bir mesaj paylaştı.

Selçuk Yöntem kişisel Instagram hesabından paylaştığı mesajında; eski Devlet Tiyatroları Genel Müdürlerini sıralayarak “Kurum nereden nereye geldi” dedi. Yöntem mesajını, “Yazıklar olsun” ifadeleriyle sonlandırırken, paylaşımın hedefindeki ismin Tamer Karadağlı olduğu düşünüldü.

Yöntem’in paylaşımının tamamında; “Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü; Muhsin Ertuğrul, Cüneyt Gökçer, Ergin Orbey, Turgut Özakman, Raik Alnıaçık, Bozkurt Kuruç, Yücel Erten, Tamer Levent, Lemi Bilgin... Sanatı ve sanatçılarını daha iyiye teşvik eden bir kurum nereden nereye geldi. Yazıklar olsun" ifadeleri yer aldı.

se.png

Ne olmuştu?

2023 yılının Ağustos ayında Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğüne atanan oyuncu Tamer Karadağlı’nın asistanı Ali Ceyhan’ın kurum sanatçılarından Gaye Filiz Alacacı’yı sosyal medyada yer alan eleştirel bir paylaşım nedeniyle üç saat boyunca alıkoyup sorguya çektiği iddia edilmişti. İddiaların sahibi olan Alacacı konu ile ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.