İYİ Parti'de bir ayrılık daha: 'İnanmadığım yolda yürümem' diyerek duyurdu

İYİ Parti'de bir ayrılık daha: 'İnanmadığım yolda yürümem' diyerek duyurdu
Yerel seçimlerde İYİ Parti'den belediye başkan adayı olan Göker Gözütok, İYİ Parti üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu.

İYİ Parti'nin eski genel başkanı Meral Akşener döneminde yerel seçimlerden önce başlayan istifa krizi yeni genel başkan seçilen Müsavat Dervişoğlu'nun döneminde de devam ediyor.

Müsavat Dervişoğlu, geçtiğimiz ayda da devam eden istifalara ilişkin yaptığı açıklamada İYİ Parti'den istifa etmiş isimlere seslenmiş ve "Bir kişinin yokluğu bizim için çok önemlidir. O sebeple bir eksiksek hiçbirimiz yokuz demektir. İstifa eden arkadaşlarımıza, gönlü kırılan arkadaşlarımıza hulusi kalb ile sesleniyorum; kim gittiyse sadece bu partinin kapıları değil, benim kalbim ve gönlümde ardına kadar açıktır" demişti.

Ancak Dervişoğlu'nun çağrısının İYİ Parti'den istifa etmiş olan isimlere etkisi olmadı. Aksine İYİ Parti'de ayrılıklar yaşanmaya devam etti. Öte yandan temmuz ayında İYİ Parti'den istifa eden Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin, geçtiğimiz günlerde ilçe başkanlığında düzenlenen törenle CHP'ye katıldı.

"İNANMADIĞIM YOLDA YÜRÜMEM"

Son olarak bir istifa haberi de yerel seçimlerde İYİ Parti’den Talas Belediye başkan adayı da olan Göker Gözütok'tan geldi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İYİ Parti'den ayrılığını duyuran Gözütok, "İnanmadığım yolda yürümem. Muhalefeti yapıyormuş gibi yapmam.” dedi.

Gözütok, açıklamasında “İYİ Parti üyeliğinden istifa ediyorum. Kendi nefsimi milletin çıkarlarının önüne koymam. İnanmadığım yolda yürümem. Muhalefeti yapıyormuş gibi yapmam.” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.