Yalı Çapkını'nın çekildiği Sabancı-Şevket Paşa Yalısı satılığa çıkarılıyor, istenen fiyat dudak uçuklattı!

Yalı Çapkını'nın çekildiği Sabancı-Şevket Paşa Yalısı satılığa çıkarılıyor, istenen fiyat dudak uçuklattı!
Cuma akşamlarının sevilen dizisi Yalı Çapkını'nda Korhan ailesinin yaşadığı yalı olarak ekranlara yansıyan Sabancı-Şevket Paşa Yalısı satışa çıkarıldı. Yalı için istenen rakam dudak uçuklatırken, Yalı Çapkını için çekimler devam edecek mi?

İzlenme rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinin çekimlerinin yapıldığı Sakıp Sabancı - Şevket Paşa Yalısı'nın açık artırma yöntemiyle satılığa çıkarıldığı ortaya çıktı. Üsküdar Beylerbeyi'nde bulunan ve Yalı Çapkını dizisiyle ünlenen yalı için istenen rakam ise görenleri şaşkına çevirdi.

Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu'nun özel haberine göre Sakıp Sabancı - Şevket Paşa Yalı için istenen rakam ise belli oldu. Sabancı ailesine ait olan yalı, 2 yıl önce Yalı Çapkını dizisine Dilek Sabancı tarafından 600 bin TL'ye kiralanmıştı. Hali hazırda satılığa çıkarılan Sakıp Sabancı - Şevket Paşa Yalısı için 1 milyar 250 milyon istendiği ortaya çıktı.

355232.jpg

17 Eylül 2024 Salı günü ilana çıkarılan yalının 1.985 metre ve net alanının 1.670 metre kare alana sahip olduğu belirtildi.


Yalı Çapkını dizisinde yalı değişecek mi?

Sakıp Sabancı - Şevket Paşa Yalısı'nın satılığa çıkarılması ile birlikte Yalı Çapkını dizisinin izleyicilerinin en merak ettiği sorulardan biri de çekimleri devam eden yalının satılması durumunda yalının değişip değişmeyeceği oldu.

0x0-yali-capkini-yalisi-nerede-yali-capkini-hangi-yalida-cekiliyor-halis-aganin-yalisi-1685015625557.webp

İstanbul Boğazı'nın en pahalı yalılarından biri olma özelliğine sahip Sakıp Sabancı - Şevket Paşa Yalısı'nın satılması durumunda Yalı Çapkını dizi setinde çekimlerin devam edip etmeyeceği henüz bilinmiyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.