Sandık Kokusu dizisi nerede çekiliyor? Sandık Kokusu dizisindeki Cennet Sitesi nerede, hangi ilçede?

Sandık Kokusu dizisi nerede çekiliyor? Sandık Kokusu dizisindeki Cennet Sitesi nerede, hangi ilçede?
Show TV ekranlarında yeni sezonuyla Sandık Kokusu dizisi yayınlanmaya başlandı. İlgiyle izlenen dizinin çekim yeri ve dizideki Cennet Sitesi'nin yeri araştırılmaya başlandı. Peki Sandık Kokusu dizisi nerede çekiliyor?

Yapımcılığını O3 Yapım'ın üstlenmiş olduğu, yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun'un yer aldığı Sandık Kokusu dizisi yeni sezonuyla ekranlara döndü. Senaryosunu Melis Civelek ile Zeynep Gür'ün yazdığı “Sandık Kokusu” dizisinin çekim yeri ise izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Sandık Kokusu dizisi nerede çekiliyor?

SANDIK KOKUSU DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Sandık Kokusu dizisinin çekim yeri sorgulanıyor. Dizinin Adana ve İstanbul'da çekildiği bilinmekte. Dizideki bazı sahneler ise Beşiktaş ve Galata gibi yerlerde çekilmekte.

Ayrıca dizideki Cennet Sitesi'nin nerede olduğu da merak ediliyor. İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde bulunan Cennet Sitesi, dizinin set mekanlarından birini oluşturuyor.

Küçükçekmece sahiline yakın bir yerde olan olan Cennet Sitesi, Küçükçekmece Meydanı’nın yakınlarında bulunmaktadır. Cennet Sitesi’nin Mimar Sinan Caddesi üzerinde bulunduğu bilgisi gelen bilgiler arasında yer alıyor.

SANDIK KOKUSU OYUNCULARI

Sandık Kokusu dizisinin yeni sezon oyuncu kadrosuna üç yeni isim daha katıldı. Özge Özpirinçci’nin yeni partneri ünlü oyuncu Engin Öztürk olurken, Engin Öztürk Karsu'nun patronu Bora rolüne hayat verecek.

Diziye katılan diğer yeni sezon oyuncuları da Nesrin Cavadzade ve Gözde Seda Altuner oldu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.