Deha dizisi nerede çekiliyor? Deha dizisi hangi ilçe ve semtte çekiliyor? İşte çekim yeri...

Deha dizisi nerede çekiliyor? Deha dizisi hangi ilçe ve semtte çekiliyor? İşte çekim yeri...
Kadrosunda Aras Bulut İynemli, Taner Ölmez gibi başarılı isimlerin yer aldığı Ay Yapım imzalı Deha dizisinin nerede çekildiği merak ediliyor. Peki Deha dizisi nerede çekiliyor? Deha dizisi hangi ilçe ve semtte çekiliyor? İşte çekim yeri...

Show TV'de ekrana gelmeye başlayan ve kadrosuyla dikkat çeken Deha dizisi, her Pazar akşamı yeni bölümüyle izleyici karşısında olacak. İzleyiciler ilgiyle takip edilen dizinin nerede çekildiğini ve oyuncuları gibi konuları merak ediyor. Peki Deha dizisi nerede çekiliyor, çekim yeri nerede?

DEHA DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?


Deha dizisinin çekim yeri merak ediliyor. Güçlü hikayesi ve geniş oyuncu kadrosuyla dikkat çeken yapım, İstanbul'da çekiliyor. Balat, Beyoğlu ve Fatih gibi semtlerde dizinin çekildiği biliniyor.

DEHA DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Dizi; biri iyilikte biri kötülükte deha olan baba oğulun, aradan geçen seneler sonra gerçekleşen yüzleşmesiyle başlayan intikam hikayesinde herkesin farkında olmadığı yüzüyle tanışacağı derinlikli ve can alıcı bir hikayeyi ekranlara taşıyacak.

DEHA DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?


Deha dizisinin başrolünde, başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli yer almakta. Onun partneri olarak ise Ahsen Eroğlu da kadroda dikkat çeken isimlerden oldu.

Diğer başlıca oyuncular ise şöyle:

Taner Ölmez,

Onur Saylak,

Taner Rumeli,

Çağrı Atakan,

Abdurrahman Yunusoğlu,

Çağan Efe Ak,

Eylül Ersöz,

Oğulcan Arman Uslu,

Umutcan Ütebay,

Emel Göksu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.