Karadut dizisi Figen'i kimdir? Aslı İnandık kimdir, aslen nereli? Aslı İnandık kaç yaşında ve sevgilisi kim?

Karadut dizisi Figen'i kimdir? Aslı İnandık kimdir, aslen nereli? Aslı İnandık kaç yaşında ve sevgilisi kim?
Karadut dizisi ATV ekranlarında yayınlanmaya başladı. Dizide Figen karakterine ise Aslı İnandık hayat veriyor. Peki Karadut dizisinin Figen'i Aslı İnandık kimdir, aslen nereli? Aslı İnandık kaç yaşında ve sevgilisi kim?

Karadut dizisi ATV ekranlarında yeni sezonda yayın hayatına başladı. Dizide İrem Helvacıoğlu ve Şükrü Özyıldız başta olmak üzere pek çok bilinen ve başarılı oyuncu yer alıyor. Dizideki Figen karakterini ise kimin canlandırdığı merak edildi. İşte Figen karakterini canlandıran Aslı İnandık'ın hayatı ve hakkında bilinmeyenler...

ASLI İNANDIK KİMDİR?


3 Ekim 1989 tarihinde Ankara'nın Anıttepe ilçesinde dünyaya gelmiştir. İlk ve orta öğreniminin ardından Ankara Güzel Sanatlar Lisesinde müzik bölümünde okuyan isim, daha sonra Gazi Üniversitesinde Müzik bölümününden mezun olmuştur. Sonrasında Ankara Üniversitesinde oyunculuk eğitimi almıştır. Ardından ise Ankara'dan İstanbul'a gelerek buraya yerleşmiştir.

Oyunculuk eğitimi sürerken Vine ve Instagram'da karakter videoları yayınlamaya başlamıştır ve sonrasında YouTube ile devam etmiştir. Gülse Birsel'in bu videoları görüp kendisine teklifi üzerine 2014 senesinde Yalan Dünya'nın final bölümünde ufak bir rol ile dizi kariyerine başlangıç yapmıştır.

İnandık, 2017 senesinde ise Güldür Güldür'e dahil olmuştur. Daha sonra yer aldığı diziler sırasıyla Yıldızlar Şahidim ve Benim Tatlı Yalanım dizileriydi.

Rol aldığı Soluk filminde canlandırdığı yine Aslı isimli karakterle ise 56. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ulusal yarışma kategorisinde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazanmıştır.


ASLI İNANDIK ROL ALDIĞI DİZİLER


2014 Yalan Dünya- Özge

2017 Yıldızlar Şahidim- Feraye

2017 Güldür Güldür -Gülşen

2019 Benim Tatlı Yalanım -Saniye Doğan

2020 Menajerimi Ara -Kendisi

ASLI İNANDIK ROL ALDIĞI FİLMLER


2015 Şevkat Yerimdar 2 -Buket

2018 Cici Babam -Havaalanındaki kız

2019 Soluk- Aslı

2019 Aslı Gibidir- Aslı

2020 Bir Türk Masalı

2023 Oregon -Gaye

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.