Kızıl Goncalar'ın Levent'i Özcan Deniz'in "Cemaatler kapatılsın" sözleri gündem oldu

Kızıl Goncalar'ın Levent'i Özcan Deniz'in "Cemaatler kapatılsın" sözleri gündem oldu
Kızıl Goncalar dizisi yeni sezona oldukça ses getiren bir fragman yayınlayarak giriş yaptı. Dizinin Levent karakterine hayat veren Özcan Deniz'in "Tarikatler ve cemaatler kapatılsın" sözleri gündemde çok konuşuldu.

Geçtiğimiz yıl yayın hayatına başlayan ve izleyicileri ekrana kilitleyen dizi Kızıl Goncalar'da yeni sezona hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Özgü Namal, Özcan Deniz Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Tolga Tekin, Hazal Türesan, Tuğrul Tülek, Sitare Akbaş, Duygu Sarışın ve Şerif Erol gibi usta isimlerin yer aldığı Kızıl Goncalar'da Eylül ayında başlayacak olan yeni sezon için yayınlanan fragman gündemde adeta bomba etkisi yarattı.

Dizinin sezon finalinde cemaat liderinin değişmesiyle seyircisinin merakla beklediği yeni sezon oldukça hararetli geçecek.

Kızıl Goncalar dizisinin Eylül ayında başlayacak yeni sezon tanıtımında Doktor Levent karakterinin bir televizyon programına çıkarak yaptığı röportaj ve söylemleri bugün gündemde oldukça konuşuldu.


"Cemaatler ve tarikatler kapatılsın"

Dizide Doktor Levent Alkanlı karakterini canlandıran oyuncu Özcan Deniz'in fragmanda yayınlanan sözleri Türkiye gündeminde geniş yer aldı.

Dizide Levent karakteri "Tarikatler ve cemaatler kapatılmalıdır" sözü üzerine sunucunun "Çok sert değil mi bu sözleriniz?" yanıtına Doktor Levent "Evet sert. Ama kanser hastasına ağrı kesici veremezsiniz" söylemleriyle yayınlanan fragman kısa sürede gündem oldu.

kizil-goncalardan-yeni-fragman-hedef-tarikatlar-ebdt.webp

Kızıl Goncalar yeni sezonda ne zaman başlayacak?

Now TV ekranlarında yayınlanan Kızıl Goncalar, olay yaratan yeni sezon tanıtım fragmanının ardından izleyiciler sevilen dizinin ne zaman ve hangi tarihte başlayacağını merak ediyor. Kızıl Goncalar 30 Eylül 2024 Pazartesi günü saat 20:00'da Now TV'de yeni sezonun ilk bölümüyle ekrana gelecek.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.