Siyah Kalp dizisi Sevilay kimdir? Leyla Tanlar kimdir, aslen nereli? Leyla Tanlar kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı?

Siyah Kalp dizisi Sevilay kimdir? Leyla Tanlar kimdir, aslen nereli? Leyla Tanlar kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı?
Show Tv'de yayınlanan Siyah Kalp dizisi ilgiyle takip ediliyor. Dizide Sevilay karakterini sevilen oyuncu Leyla Tanlar canlandırıyor. Peki Siyah Kalp dizisinde Sevilay'ı canlandıran Leyla Tanlar kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği Siyah Kalp dizisi izleyicilerin gündeminde yer alıyor. Dizide Ece Uslu, Hafsanur Sancaktutan, Leyla Tanlar, Aras Aydı ve Burak Tozkopran gibi tanınmış pek çok isim yer alıyor.

SİYAH KALP DİZİSİNİN SEVİLAY'I LEYLA TANLAR KİMDİR?


Leyla Tanlar, Siyah Kalp'in masum tarafı olan Sevilay'a hayat veriyor. Tanar, 13 Aralık 1997 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İtalyan lisesinden mezun olan isim, eğitimini Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar bölümünde sürdürmektedir.

Oyunculuk kariyerine ise Akademi 35Buçuk'ta aldığı eğitimin ardından 2014 senesinde yayımlanmaya başlayan Paramparça dizisiyle başlangıç yapmıştır. Yine aynı sene Gelişim Üniversitesinden 'En Çok Gelecek Vaat Eden Oyuncu Ödülü'nü hak etmiştir.

Şahin Tepesi dizisinin bitmesinin ardından, 2019 senesinde FOX'ta ekrana gelen Ferhat ile Şirin dizisinde başrolde Şirin karakterine hayat vermiştir. Son olarak ise, Show TV'de ekrana gelen Güzel Günler isimli dizide Selma karakterine hayat vermiştir.



LEYLA TANLAR ROL ALDIĞI YAPIMLAR


2014-2017 Paramparça -Cansu Gürpınar -Başrol oyuncusu

2018 Mehmed: Bir Cihan Fatihi -Esleme -Yardımcı oyuncu

Şahin Tepesi -Deniz Akdora- Başrol oyuncusu

2019 Ferhat ile Şirin- Şirin

2022- Güzel Günler -Selma

2022- Kaçış -Nevi -Disney+ (İnternet)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.