Leyla dizisi Tufo kimdir? Halil İbrahim Ceyhan kimdir, aslen nereli? Halil İbrahim Ceyhan kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı?

Leyla dizisi Tufo kimdir? Halil İbrahim Ceyhan kimdir, aslen nereli? Halil İbrahim Ceyhan kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı?
Leyla dizisinin dikkat çeken karakterlerinden biri Tufan (Tufo) oldu. Dizide Tufo karakterini Halil İbrahim Ceyhan canlandırıyor. Peki, Leyla dizisinin Tufan'ı (Tufo) Halil İbrahim Ceyhan kimdir?

Yapımını AY Yapım'ın üstlendiği Leyla dizisinde, yapımcılığı Kerem Çatay yapıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise başarılı yönetmen Hilal Saral'ın oturuyor. Peki dizide Tufo'yu canlandıran kişi kim? Halil İbrahim Ceyhan kimdir?

LEYLA DİZİSİ HALİL İBRAHİM CEYHAN KİMDİR?


Şarkıcı, söz yazarı, besteci olarak bilinen Halil İbrahim Ceyhan; fotomodel, sinema ve dizi film oyuncusu olarak tanınmakta. Ceyhan, 1986 İstanbul doğumludur.

Başarılı isim 2007 yılında Best Of Model yarışmasında derece almıştır.

Daha sonra Eylül 2019’da yayımlanan Kendini Bana Bırak isimli bir single çalışması bulunmaktadır. Ayrıca 1 milyona yakın izlenme kazanmıştır.

Kaybettim, Derin Özledim gibi şarkıları bulunmaktadır ve müzik çalışmalarının yanında oyunculuk deneyimini 2019 yılında ilk kez Hemen Döneriz filmde yaşamıştır.

Bunun yanı sıra 2020 yılında ekranlara gelen Kanal 7’nin yeni dizisi Emanet’te de rol alarak büyük kitlelerce tanınmıştır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.