Jahrein kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında? Jahrein'in gerçek adı ne? İşte hakkında bilinmeyenler

Jahrein kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında? Jahrein'in gerçek adı ne? İşte hakkında bilinmeyenler
Jahrein lakabıyla tanınan fenomen yayıncı Ahmet Sonuç'un kim olduğu, hayatı ve memleketi gibi konular merak ediliyor. Peki son olarak tutuklandığı bilinen Jahrein kimdir, aslen nereli? İşte hakkında bilinmeyenler...

Jahrein lakabıyla tanınmakta olan Ahmet Sonuç'un hayatı merak ediliyor. Son olarak tutuklandığı bilinen Jahrein, 29 Kasım 1988 tarihinde dünyaya gelmiştir. Jahrein lakaplı ve gerçek adı Ahmet Sonuç olan yayıncının Kıbrıs Türkü babası jinekoloji doktoru, annesi ise Burdurlu ve hemşiredir.

JAHREİN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Jahrein, ilkokul eğitimini Karabük'te almıştır ve ortaokul eğitimi esnasında ise Antalya'ya taşınmıştır. Ahmet Sonuç'un ortaöğrenimini Antalya Anadolu Lisesinde tamamladığı bilinmektedir.

Sonuç, daha sonra Leipzig Üniversitesi Moleküler Fizik ve Biyokimya Bölümünü okumak için Almanya'ya gitmiş ve orada yaşamaya başlamıştır. İnternet kariyerine YouTube ile başlayan Jahrein, daha sonra Twitch'te yayın yapmaya başlamıştır.

2018 senesinde gerçekleştirilen Oyunun Yıldızları Ödüllerinde en iyi yayıncı ödülünü hak eden isim, genellikle sohbet ve oyun alanında içerik üretmektedir. Fenomen yayıncı zaman zaman oyun alanı dışında güncel politik konularda yorumlar da yapmaktadır.

İlgili Haberler

Kaynak:Yakup Tezcan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.