Leyla dizisi Leyla'yı canlandıran Cemre Baysel kimdir? Cemre Baysel aslen nereli ve kaç yaşında?

Leyla dizisi Leyla'yı canlandıran Cemre Baysel kimdir? Cemre Baysel aslen nereli ve kaç yaşında?
Ay Yapım’ın yeni dizisi Leyla, NOW ekranlarında izleyicilerle buluştu. Dizide Cemre Baysel ve Alperen Duymaz gibi pek çok sevilen isim yer alıyor. Peki Leyla dizisinde Leyla'yı canlandıran Cemre Baysel kimdir, kaç yaşında, nereli?

NOW TV'de ekrana gelecek olan Leyla isimli dizinin oyuncuları merak ediliyor. Ay Yapım imzalı olacak olan dizi yeni sezonda oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Dizide Leyla karakterine Cemre Baysel hayat veriyor. Peki Leyla dizisinde Leyla'yı canlandıran Cemre Baysel kimdir?

LEYLA DİZİSİ CEMRE BAYSEL KİMDİR?

Baysel, 5 Şubat 1999 tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiştir. Ege Üniversitesi'nde sanat eğitimi alan genç isim, televizyona ilk çıkışını 2014 yılında Yeşil Deniz dizisinden yardımcı bir rol ile yapmıştır. Ardından ise 2017 senesinde İsimsizler dizisinde bir süre yer almıştır. Sonrasında tarihî drama Payitaht Abdülhamid dizisinde "Firuze" karakterini canlandırmıştır.

2018-2019 seneleri arasında Elimi Bırakma dizisindeki yardımcı rolüyle ekranlarda yer almıştır. Daha sonra sevilen suç drama dizisi Ramo'da küçük bir rolde yer almıştır.

Yine 2020 senesinde ise Sol Yanım dizisinde yer almıştır. 2021 senesinde de yayımlanan romantik komedi türündeki Baht Oyunu isimli yapımda Aytaç Şaşmaz’la beraber başrolde oynamıştır ve ününü çoğaltmıştır.

CEMRE BAYSEL'İN ROL ALDIĞI YAPIMLAR

Senden Daha Güzel

Baht Oyunu
Yeşil Deniz

İsimsizler

Payitaht Abdülhamid

Elimi Bırakma

Ramo

Sol Yanım

Şarkılar Bizi Söyler

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.