Miss Turkey 2024 birincisi İdil Bilgen sosyal medyayı ikiye böldü! Torpil iddiaları gündeme geldi

Miss Turkey 2024 birincisi İdil Bilgen sosyal medyayı ikiye böldü! Torpil iddiaları gündeme geldi
Türkiye'nin en güzel kızı ünvanını almak amacıyla yarışan 20 finalist arasından birinci seçilen İdil Bilgen, Miss Turkey 2024 birincisi oldu. Bilgen'in aldığı derece sosyal medyayı ikiye bölerken, bazı kişiler torpil iddialarında bulundu.

Miss Turkey güzelleri gerçekleşen yarışmanın ardından sosyal medyada da çokça konuşuldu. 42'ncisi gerçekleştirilen Miss Turkey yarışmasında finaldeki sözleri ve performansı ile jüri üyelerinin beğenisini kazanan 24 yaşındaki İdil Bilgen, en yüksek puanı alarak birinci oldu.

İlgiyle takip edilen yarışmada Miss Turkey birincisi İdil Bilgen olurken, üçüncü seçilen kişi ise Cemre Ülker oldu. 23 yaşındaki Ülker, Türkiye'yi Miss Supranational'da temsil etmeye hazırlanıyor. Türkiye bu yıl Miss Universe yarışmasına katılmayacağı için ikinci bir derece ise seçilmedi.

Derece alanların açıklamasının ardından her sene gündeme gelen torpil iddiaları yeniden konuşulmaya başlandı.

KİMİ "TORPİL" KİMİ "DOĞAL GÜZELLİK" DEDİ

Sosyal medyada yazılan yorumlarda kimi kullanıcı "Yarışmada torpil mi var?", "Bence birinci başka biri olmalıydı" yorumlarında bulunurken, kimi kullanıcı ise "Estetik değil doğal güzellik kazanmış" yorumlarında bulundu.

missturkey2.png

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.