Serenay Sarıkaya ve Mert Demir evleniyor mu? İlk kez açıkladı! Serenay Sarıkaya ve Mert Demir nikah masasına oturacak mı?

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir evleniyor mu? İlk kez açıkladı! Serenay Sarıkaya ve Mert Demir nikah masasına oturacak mı?
Geçtiğimiz günlerde Serenay Sarıkaya, Mert Demir’in ilişki yaşadığı haberleri gündemi sallamıştı. Ünlü çiftten ilk kez "evlilik" sorularına kesin yanıt geldi. Peki Serenay Sarıkaya ile Mert Demir evleniyor mu?

Serenay Sarıkaya ile Mert Demir ilişkisi son dönemde magazin gündemine bomba gibi düşmüş ve ikilinin evlenip evlenmeyecekleri merak konusu olmuştu.

Ünlü çiftten oyuncu Serenay Sarıkaya, Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi’nde gerçekleşen “Georg Baselitz: Son On Yıl” sergisinin açılış davetine katılım gösterdi. Sevilen oyuncu, davette muhabirlerin evlilik sorularına da yanıtlar verdi.

EVLİLİK SORULARINA İLK KEZ YANIT VERDİ

Gündemindeki projeler için “Şu an bir şey yapmıyorum aslında. Tatilim devam ediyor. Yeniden çalışmalarımız olacak ama televizyon dizisi şimdilik olmayacak” şeklinde konuşan Sarıkaya, evlilik soruları için de “Güzel tatiller yaptık. Şu an her şey yolunda. Evlilik soruları için çok erken. Böyle bir düşünce içerisinde değiliz” dedi.

"MERT DEMİR'İN KIYAFETLERİ Mİ BUNLAR?"

Sarıkaya, serginin açılış davetine takım elbiseyle katılım gösterdi. Ünlü oyuncu fotoğraflarını da sosyal medyada yayınladı. Sarıkaya'nın takipçilerinden fotoğraflara "Mert Demir'in kıyafetleri mi bunlar?", "Çok yakışmış" yorumları geldi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.