İstanbul'da hatalı park: İhbara giden giden itfaiye aracı yolda zor anlar yaşadı

İstanbul'da hatalı park: İhbara giden giden itfaiye aracı yolda zor anlar yaşadı
İstanbul Eyüpsultan’da bir otomobil sürücüsü aracını hatalı park edince itfaiye ekipleri zor anlar yaşadı.

İstanbul kaldırımları motosiklet, otomobil, scooter gibi araçlarla işgal edilirken yaşanan durum yayaların özgürce dolaşmasına engel oluyor. Kaldırımda bulunan araçlardan dolayı yolun ortasından yürümek zorunda kalan vatandaşlar, olası bir faciayla burun buruna gelebiliyor.

Ancak otomobil, motosiklet, esnafın koyduğu masa ve sandalye ile scooter gibi araçlarla işgal edilen kaldırım problemi sadece İstanbul değil birçok bölgede yaşanan bir sorun olarak devam ediyor.

İddiaya göre İstanbul Eyüpsultan'da ihbar üzerine verilen adrese gitmek isteyen itfaiye ekipleri sokak üzerinde zor anlar yaşadı.

Yol açılmayınca başka sokaklara yöneldi

Yol kenarına hatalı bir şekilde park edilen otomobil yüzünden sokaktan geçemeyen itfaiye ekipleri, farklı yol üzerinden gitmek zorunda kaldı.

Yol açılmayınca ekipler başka sokaklara yöneldi. Sokağı geçilmez hale getiren sorumsuzlar o anları kayıt altına alan bir vatandaşı isyan etme noktasına getirdi.

Videoyu paylaşarak yetkilileri göreve çağıran şahıs şunları söyledi:

"Biz bir yıldır bu mücadeleyi veriyoruz. İtfaiye geldi ancak araç yüzünden sokağa giremiyor. Bunun gece olduğunu düşünün. İBB ve Eyüp Belediyesi feryadımızı duysun artık. Bir yıldır 50 tane dosya var. Bir tanesini de yapmadılar. Artık görün ve bir şeyler yapın."

İlgili Haberler

Kaynak:Güray Varol

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.