Arkadaşlarından Dilan ve Engin Polat'a "story"li destek! Hepsi aynı paylaşımı yaptı

Arkadaşlarından Dilan ve Engin Polat'a "story"li destek! Hepsi aynı paylaşımı yaptı
Davaları aylardır süren ve bugün tekrar hakim karşısına çıkan Dilan ve Engin Polat çiftine arkadaşlarından destek geldi. Polat çiftinin Influencer arkadaşlarının hepsinin aynı paylaşımı yapmaları dikkat çekti.

Kara para aklama suçlaması sebebiyle tutuklanan ve toplamda 20'şer yıldan 40'ar seneye dek hapisle cezalandırılmaları istenen Dilan Polat ile eşi Engin Polat bugün adliyede hakim karşısına çıktı.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİLER

Engin Polat, iddianamedeki suçlamaları kabul etmezken, Polat “Tanık anlatımlarını doğrulayan somut delil çıkmadı. Çünkü yalan ve iftiranın delili olmaz. 10 aydır yalan ve iftiradan dolayı ailemden ayrıyım. İtibarımız ve hayatlarımız paramparça oldu." şeklinde konuştu.

Dilan Polat ise eşine güvendiğini kara para aklamadığını ifade etti. İftiraya maruz kaldıklarını da dile getiren Polat, "Mesajları silin" talimatını ise şahsi fotoğraflarının silinmesi amacıyla söylediğini belirtti.

ARKADAŞLARINDAN POLAT ÇİFTİNE "STORY"Lİ DESTEK

Polat, ayrıca Instagram'da kurduğu ve 300 bin kişinin takip ettiği kanalında takipçilerinden Fetih Suresi'ni okumasını istedi. Polat'ın Influencer arkadaşları da hikayelerinde Polat'a destek amaçlı aynı paylaşımı yaptı.

dilan1.png

ANNESİNDEN DE DUA PAYLAŞIMI GELDİ

Bunun yanı sıra Dilan Polat'ın annesinden ise dua paylaşımı paylaşımı geldi.

sukran1.png

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.