'Filozof Atakan'ın son halini görenler tanıyamadı! "Eğitimime yurt dışında devam etmek istiyorum"

'Filozof Atakan'ın son halini görenler tanıyamadı! "Eğitimime yurt dışında devam etmek istiyorum"
Geçtiğimiz dönemlerde 'Filozof Atakan' ismiyle popüler olan küçük Atakan Kayalar, aradan geçen seneler sonra ortaya çıktı. Atakan Kayalar'ın son halini görenler küçük çocuğu tanımakta zorlandı.

Bir dönem okuduğu kitapların sayısıyla gündem olan 'Filozof' Atakan uzun süre sonra ortaya çıktı. 5 ayda 250 felsefe kitabı okuduğu bilinen Atakan Kayalar'ı görenler tanımakta zorlandı. İşte Filozof Atakan'ın son hali...


ATAKAN KAYALAR'IN SON HALİNİ GÖREN TANIYAMADI


10 yaşında gündeme gelen ve 'Filozof Atakan' olarak tanınan Atakan Kayalar, 4 sene önce sosyal medyada okuduğu kitaplarla dikkat çekmişti. Filozof Atakan'ın seneler sonraki son hali görenleri şaşırttı.

"ŞÖHRET HAYATIMI PEK ETKİLEMEDİ"


Kayalar, son olarak TGRT Haber'de canlı yayına katıldı. Yayında şöhretin hayatını pek etkilemediğini söyleyen Atakan Kayalar, “Pek etkilemedi ama etkilediyse de olumlu yönde etkilemiştir. Biraz daha uzaktan daha farklı bir his ortaya çıktı diyebilirim” dedi.

atakan2.png

“En büyük hedefin ne?” sorusuna “Tescilli bir üniversitede akademisyen olmak." diyen Atakan, "Fizik gibi sayısal bir alanda ilerlemek istiyorum. Derslerim şu an başarılı. Şu an haftada birkaç kitap okuyorum. Kitaplarımın sayısını derslere ağırlık vermek için azalttım” dedi.

"YURT DIŞINDA EĞİTİMİMİ SÜRDÜRMEK İSTERİM"

Atakan Kayalar, “Yurt dışı hayalin var mı?” sorusuna da “Tabii ki akademik gelişimimi yurt dışında sürdürmek benim için faydalı olur” diyerek cevap verdi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.