Bir Gece Masalı dizisi oyuncuları kimler? Bir Gece Masalı dizisi konusu nedir?

Bir Gece Masalı dizisi oyuncuları kimler? Bir Gece Masalı dizisi konusu nedir?
ATV ekranlarında başlayan yeni dizi Bir Gece Masalı'nın ilk bölümü önceki gün ekrana geldi. Peki Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun'un başrolde olduğu Bir Gece Masalı'nın konusu nedir, oyuncuları kimler?

Yeni sezonda ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Bir Gece Masalı dizisinin yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak yer alıyor. İlgiyle takip edilen dizinin senaryosunu ise Eda Tezcan yazdı. Dizide Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun gibi pek çok yıldız isim bulunuyor. İşte Bir Gece Masalı dizisinin oyuncuları...

BİR GECE MASALI DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Burak Deniz,

Su Burcu Yazgı Coşkun,

Kenan Bal,

Yıldız Kültür,

Gürkan Uygun,

Mesut Akusta,

Kerem Aslanoğlu,

Emel Çölgeçen,

Ecem Çalhan,

Nazan Diper,

Rüçhan Çalışkur,

Özlem Türkad,

Eren Vurdem,

İrem Altuğ.

BİR GECE MASALI DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Dizide babası görev yeri Denizli'de bir suikast sonucunda şehit edilen Mahir isimli karakter, aradan geçen yirmi sene sonra bir komiser olarak babasının katilinden intikam almak amacıyla şehre geri dönmüştür. Fakat şehre geldiği ilk gün mistik bir şekilde tanışmış olduğu güzeller güzeli bir Yörük kızına aşık olacaktır.

Mahir, adını bir türlü öğrenemediği bu masal perisi gibi kıza Şehrazad ismini takacaktır. Bir yandan aşık olduğu Şehrazad'ı ararken bir yandan babasının katili Kürşat Kilimci'nin açık vermesini beklemektedir. Ve Mahir beklediği fırsatı Kürşat'ın kızının düğününde yakalayacağını fark eder. Fakat henüz bilmese de bu düğün Mahir'in hayatının sonsuza kadar değiştirecek ve bir gece masalının başlayacağı yer olacaktır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.