"The Sims" filmi ne zaman çıkacak? The Sims oyununun filmi oyuncuları kimler? İşte konusu ve vizyon tarihi

"The Sims" filmi ne zaman çıkacak? The Sims oyununun filmi oyuncuları kimler? İşte konusu ve vizyon tarihi
2023 yılında yayınlanan "Barbie"nin başrol oyuncusu Margot Robbie'den yeni bir proje daha geliyor. Robbie'nin de yer alacağı The Sims filminin ne zaman çıkacağı merak ediliyor. Peki The Sims filmi ne zaman çıkacak, oyuncuları kimler?

"Barbie" filminin başrol oyuncusu ve yapımcılarından Margot Robbie'nin yeni projesi belli oldu. Oyuncu, bu kez dünyanın en popüler simulasyon oyunlarından olan "The Sims" oyununu beyazperdeye uyarlayacak. Ünlü oyuncunun da yer alacağı filmin konusu ve oyuncu kadrosu merak edilmeye başlandı.

THE SİMS FİLMİ KONUSU NE OLACAK?

LuckyChap isimli film şirketinin ortaklarından biri olarak bilinen Robbie, yaşam simülasyonu video oyunununun yapımcılığını üstlenmiş olacak. Geçtiğimiz dönemde 2000 yılında ilk kez piyasaya sürülen "The Sims" filmi hakkında söylentiler ortalıkta dolaşmaktaydı.

Ancak dedikodular resmiyete kavuşmamıştı. Son olarak video oyun şirketi Electronic Arts (EA), film için Amazon MGM Studios ile çalıştıklarını açıkladı.

Film, genel olarak Sims evrenini ve evrendeki karakterleri konu alacak. Ancak yapım şirketinden konu hakkında başka bir net açıklama henüz gelmedi.

SENARYOSUNU BRIONY REDMAN YAZACAK

Projeye Loki dizisinin yönetmeni Kate Herron'un da dahil olduğu ifade edildi. Ayrıca İngiliz yazar ve komedyen olarak bilinen bir diğer isim, Briony Redman ise filmin senaristlerinden biri olmuş olacak. Electronic Arts ise film için "Daha fazlasını paylaşmak için çok erken" ifadesinde bulundu.

SİMS FİLMİ OYUNCULARI KİMLER OLACAK?

Sims filmi oyuncuları ve kadro ise henüz netleşmedi. Ancak filmde Margot Robbie'nin de yer alma ihtimali bulunuyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.