Dilan Polat cezaevinde içtiği kahveden yakındı! "Toz döküyorsun, su döküyorsun, kahve oluyor"

Dilan Polat cezaevinde içtiği kahveden yakındı! "Toz döküyorsun, su döküyorsun, kahve oluyor"
Dilan ve Engin Polat çifti, toplamda 10 ay süren tutukluluk süreci sonrası geçtiğimiz günlerde serbest kalmıştı. Kara para aklama davası sonrası Dilan Polat'tan yeni bir sosyal medya paylaşımı daha geldi.

Ülke gündemini sallayan ve 10 ay süren tutukluluk süreci geçiren Dilan ve Engin Polat çifti geçtiğimiz günlerde tahliye olmuştu. Sosyal medyada artık eskisi gibi paylaşım yapmayacağını ifade eden Dilan Polat, tahliye olan eşi Engin Polat'la beraber ilk paylaşımını yapmıştı.

Polat, sosyal medyaya ara vereceğini söylese de paylaşım yapmaya devam ediyor.

CEZAEVİNDE İÇTİĞİ KAHVEDEN YAKINDI!

Dilan ve Engin Polat, suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme', 'Suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama' ve 'Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun'a muhalefet' suçlamasıyla haklarında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderilmiş ve aylar sonra tahliye olmuşlardı.

"TOZ DÖKÜYORSUN, SU DÖKÜYORSUN, KAHVE OLUYOR"

Cezaevinden çıktıktan sonra sosyal medyaya ara vereceğini söyleyen Dilan Polat, bu kez cezaevinde verilen kahvelerden yakındı. "Cezaevindeki kahve çok farklıydı." diyen Polat, "Bardağın içine toz döküyorsun, su döküyorsun, karıştırıyorsun kahve oluyor." diyerek içtiği kahvenin Türk kahvesinden olan farkından söz etti.

dilanpolat3.png

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.