"The Sims" oyunu film olacak! Margot Robbie projeyi üstlenen isim oldu

"The Sims" oyunu film olacak! Margot Robbie projeyi üstlenen isim oldu
2023 senesinin en çok kazanan filmi "Barbie"nin başrol oyuncusu Margot Robbie'den yeni bir proje daha geliyor. Robbie, bu kez dünyaca ünlü "The Sims" oyununu beyazperdeye uyarlayacak.

"Barbie" filminin başrol oyuncusu ve yapımcılarından Margot Robbie'nin yeni projesi belli oldu. Oyuncu, bu kez dünyanın en popüler simulasyon oyunlarından olan "The Sims" oyununu beyazperdeye uyarlayacak.

SİMS OYUNUNU BEYAZPERDEYE UYARLAYACAK

LuckyChap isimli film şirketinin ortaklarından biri olarak bilinen Robbie, yaşam simülasyonu video oyunununun yapımcılığını üstlenmiş olacak. Geçtiğimiz dönemde 2000 yılında ilk kez piyasaya sürülen "The Sims" filmi hakkında söylentiler ortalıkta dolaşmaktaydı.

Ancak dedikodular resmiyete kavuşmamıştı. Son olarak video oyun şirketi Electronic Arts (EA), film için Amazon MGM Studios ile çalıştıklarını açıkladı.

SENARYOSUNU BRIONY REDMAN YAZACAK

Projeye Loki dizisinin yönetmeni Kate Herron'un da dahil olduğu ifade edildi. Ayrıca İngiliz yazar ve komedyen olarak bilinen bir diğer isim, Briony Redman ise filmin senaristlerinden biri olmuş olacak.

sims22.jpg

Electronic Arts "Daha fazlasını paylaşmak için çok erken" olduğunu belirtti ve çok fazla ayrıntı vermedi. Fakat The Sims'in 25. yıl dönümü olan gelecek sene, önemli detay ve güncellemeleri paylaşacaklarına dair kamuoyuna bir söz de verdi.

"SİMS EVRENİNE ÇOK BAĞLI OLACAK"


EA'in The Sims serisinin başkan yardımcısı olan ve genel müdürü olarak da bilinen Kate Gorman ilgiyle takip edilen film hakkında şunları söyledi:

"Size söyleyeceğim tek şey, oyunun The Sims evrenine çok bağlı olduğu ve istediğimiz şeyin gerçek anlamda otantik bir Sims deneyiminin sinemalarda yayınlanması."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.