Epic Games ücretsiz oyunlar saat kaçta açılacak? Epic Games ücretsiz FM24 kalıcı mı olacak? Ne zamana kadar sürecek?

Epic Games ücretsiz oyunlar saat kaçta açılacak? Epic Games ücretsiz FM24 kalıcı mı olacak? Ne zamana kadar sürecek?
Oyunseverlerin yakından takip ettiği Epic Games bu hafta iki oyunu ücretsiz sunacak. Peki Epic Games ücretsiz oyunlar saat kaçta açılacak? Ücretsiz FM24 kalıcı mı olacak? İşte merak edilenler...

Bu hafta Epic Games Store'da yer alacak ve oyun severleri sevindirecek ücretsiz oyunlar sık sık sorgulanıyor. Football Manager 2024 ile nişancı oyunu Sniper Ghost Warrior Contracts sınırlı bir süreliğine Epic Games Store'da ücretsiz şekilde yer alacak.

EPİC GAMES ÜCRETSİZ OYUNLAR SAAT KAÇTA AÇILIYOR?

Epic Games Store'da yer alan ve bu hafta ücretsiz olarak sunulan oyunlar yakından takip ediliyo. Oyun severlerin yüzünü güldürecek olan oyunlar arasında Football Manager 2024 yer alıyor.

FM, sadece 1 hafta boyunca ücretsiz olarak indirilebilecek ve normalde 1199 TL değerinde olduğu bilinmekte. Aynı şekilde, bir diğer oyun Sniper Ghost Warrior Contracts da 620 TL'lik fiyatıyla ücretsiz şekilde sunulacak.


FUTBALL MANAGER 2024 ÜCRETSİZ NASIL İNDİRİLİR?

Oyunu indirmek isteyenler sorgulamalara başladı. Ücretsiz indirme için öncelikle bir Epic Games Store hesabınızın olması gerekmekte. Bu hesaptan giriş yapabilir ve aynı zamanda PlayStation Network veya Xbox hesaplarıyla da sisteme giriş yapabilirsiniz. Hesabınıza giriş yapmanızın ardından oyunu indirmek için Epic Games Launcher programını indirmeniz gerekmekte.

Launcher programını kurmalısınız. Kurduktan sonra arama çubuğuna "FM 2024" yazıp oyunu bulabilirsiniz. Sonrasında kolaylıkla ücretsiz şekilde indirebilirsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.