Hazal Subaşı, Aras Bulut İynemli'nin kuzeni Atakan Başavcıdan ayrıldı

Hazal Subaşı, Aras Bulut İynemli'nin kuzeni Atakan Başavcıdan ayrıldı
Oyuncu Hazal Subaşı, meslektaşı Aras Bulut İynemli'nin kuzeni Atakan Başavcı ile aşk yaşıyordu. Güzel oyuncu sevgilisinden ayrıldığını duyurdu.

Katıldığı Miss Turkey yarışmasında 3. olan ve sonrasında Adını Sen Koy, Çukur, Kasaba Doktoru ve Dilek Taşı gibi yapımlarla oyunculuk kariyerinde başarıya ulaşan Hazal Subaşı, meslektaşı Aras Bulut İynemli'nin kuzeni Atakan Başavcı ile bir süredir aşk yaşıyordu. Subaşı katıldığı bir gecede muhabirlerin sorusu üzerine sevgilisi Atakan Başavcı ile ayrıldığını duyurdu.

640xauto.webp

Ayrılığın nedenini ilk kez açıkladı

Güzel oyuncu Hazal Subaşı, sosyal medyadan sık sık Atakan Başavcı ile yaptığı paylaşımları kaldırması üzerine ayrılık haberlerini doğrularken nedenini ise ilk kez açıkladı. Subaşı'ya muhabirler tarafından ayrılık nedeninin sorulması üzerine "Konuşarak ayrıldık. Arkadaşız. Genel olarak iş stresi ve zamansızlık" demekle yetindi.

hazal-subasi-kimdir-ve-kac-yasindadir-kasaba-doktoru-leyla-hazal-subasi-dizileri-1662719411-2477.webp


"Benim yokluğumu anlasın"

Hazal Subaşı geçtiğimiz haftalarda Berfu Yenenler'in Youtube'da yayınlanan Talk Show'una katıldığında çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Subaiı ilişkilerine dair yaptığı açıklamasında "İlişkilerimde eğer uzun sürmesini istiyorsam hiçbir sorun yokken 6. ayda ayrılırım. Ayrılmamdaki sebep ise benim yokluğumu tamamen anlaması için. Bak ben gidersem görürsün dedirtirim. Bu taktikle bir ilişkim 2 yıl sürdü." ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.