Farah Zeynep Abdullah Kürk Mantolu Madonna'da mı oynayacak, neden gündemde? Maria Puder kim olacak?

Farah Zeynep Abdullah Kürk Mantolu Madonna'da mı oynayacak, neden gündemde? Maria Puder kim olacak?
Farah Zeynep Abdullah'ın sosyal medya platformu X üzerinde en çok konuşulan isim olması ile birlikte gözler ünlü oyuncuya çevrildi. Kürk Mantolu Madonna romanının filme uyarlanacak olmasıyla Maria Puder karakterine Farah Zeynep Abdullah mı hayat verecek?

Türk edebiyatında kült eserlerden biri olan Kürk Mantolu Madonna'nın beyazperdeye uyarlanacak olması ile güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah sosyal medya platformu X üzerinde en çok konuşulan isimler arasında yerini aldı.

Sabahattin Ali'nin unutulmaz eserlerinden biri olan Kürk Mantolu Madonna'da Raif Efendi karakterine başarılı oyuncu Salih Bademci'nin hayat verecek olmasıyla sosyal medya kullanıcıları hikayedeki Raif Efendi'nin aşkı Maria Puder'i Farah Zeynep Abdullah'ın canlandırmasını istemesi üzerine Abdullah, bir anda gündem konusu oldu.

bademcisalih-1713369588-3348309250860882883-1581256048-850x567.jpg

Salih Bademci Raif Efendi'yi canlandıracak

Salih Bademci'nin Kürk Mantolu Madonna'da Raif Efendi'yi canlandırması için teklif götürüldüğü öğrenilirken, hikayede platonik aşkı Maria Puder'i kimin canlandırması ile ilgili sosyal medyada birçok isim öne sürüldü. O isimler arasında en çok konuşulan ve eski adıyla Twitter güncel adıyla X platformunda TT olan Farah Zeynep Abdullah'ın adı Maria Puder karakteri için öne çıktı. Sosyal medya kullanıcılarının yorum yağmuruna tuttuğu ve Abdullah'ın ismini etkileşime dahil etmesiyle güzel oyuncu günün en çok konuşulan ismi oldu.

13554712-728xauto.jpg

Farah Zeynep Abdullah Kürk Mantolu Madonna'da Maria Puder'i mi canlandıracak?

Sabahattin Ali'nin önemli eserlerinden Kürk Mantolu Madonna'nın sinema perdesine uyarlanarak filme dönüştürüleceği haberi güne bomba gibi düşerken oyuncu kadrosu için yapım ekibi görüşmelere başladı. Mert Dikmen'in yazdığı ve Enes Ateş'in yönetmen koltuğunda oturacağı Kürk Mantolu Madonna'da, Raif Efendi karakterine Salih Bademci hayat verecek. Hikayede Raif'in unutamadığı aşkı Maria Puder için ise Farah Zeynep Abdullah'ın oynayıp oynamayacağı ise henüz belirsizliğini koruyor.

Türk - Alman yapımı olan Kürk Mantolu Madonna'nın beyaz perdeye uyarlanmasıyla 1920 ve 1940 yıllarında Almanya - Türkiye arasındaki dönem anlatılacak. Çekimlerin Almanya'nın Babelsberg Stüdyoları'nda çekileceği belirtilirken Türkiye'deki sahnelerin ne zaman başlayacağı ise bilinmiyor.

kurk-mantolu-madonna-dizi-uyarlamasi.jpeg

Kürk Mantolu Madonna ne zaman yayınlanacak, ne zaman gösterime girecek?

Gümülcine'de doğan ve Kırklareli'de öldürülen yazar Sabahattin Ali'nin kült eseri Kürk Mantolu Madonna'nın Almanya ve Türkiye'de geçen hikayesi için oyuncu kadrosunun kesinleşmesi ile filmin çekimleri başlayacak. Kürk Mantolu Madonna filminin çekimleri henüz başlamadı fakat çok yakında başlaması bekleniyor.

Kürk Mantolu Madonna'nın beyaz perdede 2025 yılında yayınlanması tahmin ediliyor.


İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.