Gizli Dolap filmi konusu nedir? Gizli Dolap filmi oyuncuları kimler?

Gizli Dolap filmi konusu nedir? Gizli Dolap filmi oyuncuları kimler?
Beren Saat, Yiğit Özşener, Furkan Andıç ve pek çok başka ismin de yer alacağı "Gizli Dolap" filminin konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. Peki Gizli Dolap filmi konusu nedir? Gizli Dolap filmi oyuncu kadrosunda kimler olacak?

Son olarak Netflix projesiyle kamera karşısına geçen Beren Saat'in yeni filmine dair detaylar merak ediliyor.

Başarılı oyuncu Beren Saat, bu kez "Gizli Dolap" isimli bir filmde rol alacak. "Gizli Dolap" filminin çekimlerinin başladığı bilinirken, kadroda kimlerin olduğu da sevenleri tarafından sorgulanıyor.


GİZLİ DOLAP FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?


Beren Saat’in başrolünde yer aldığı filmin oyuncu kadrosunda yer alacak kişiler de belli oldu. Kadroda başarılı oyunculardan pek çok isim yer alacak. İşte o isimlerden bazıları:

Yiğit Özşener,

Furkan Andıç,

Pınar Çağlar Gençtürk,

Duygu Sarışın,

Cem Gönen,

Gamze Karaduman,

Derya Alabora.

GİZLİ DOLAP FİLMİ NEREDE YAYINLANACAK?

Filmin yayınlanacağı yer takipçileri tarafından sorgulanıyor. Film, dijitalde yayınlanacak ve Prime Video’da yayına girecek.


GİZLİ DOLAP FİLMİ KONUSU NEDİR?


Filmde Beren Saat, Rengin Alaz'a hayat verecek. Filmde Rengin, herkes tarafından tanınan, popüler, cesur ve başarılı bir gazeteciyi canlandıracak. Rengin, ablasının eşinin bir uygulama aracılığıyla başka kadınlarla görüştüğünü öğrendikten sonra, başta ablası olmak üzere, yakın çevresindeki herkesin bu uygulamalarda yayın yapan kadınlarla ilgili yargılarını fark edecektir.

Toplumun yargılarıyla yüzleşme yaşayacak ve sonra Rengin buna yönelik bir yazı dizisi hazırlayacaktır. Kimliğini gizleyerek bu dünyaya adım atmaya karar vermiş olan Rengin uygulama üzerindeki paylaşımlarıyla hızlıca popüler hale gelecektir.

Fakat bu süreçte hem kendisini hem de arzularını düşünüp sorgulayacaktır. Bu tehlikeli yolculuk ise büyük bedeller ödemesine sebebiyet verecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.