Serkan Keskin kimdir, kaç yaşında? Meriç Aral ile evlenen Serkan Keskin aslen nereli ve hangi dizilerde oynadı?

Serkan Keskin kimdir, kaç yaşında? Meriç Aral ile evlenen Serkan Keskin aslen nereli ve hangi dizilerde oynadı?
Bir süredir aşk yaşadığı bilinen oyuncu Serkan Keskin ile Meriç Aral çifti dünyaevine girdi. Gelişme sonrası Serkan Keskin'in hayatı merak edilmeye başlandı. Peki Serkan Keskin kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli?

Kendisi gibi oyuncu olan Meriç Aral ile evlenen Serkan Keskin'in hayatı ve memleketi gibi konular merak ediliyor. Serkan Keskin'in Leyla ile Mecnun, Hırsız Polis, Ben de Özledim, Şahane Hayatım ve daha bir çok yapımda rol aldığı bilinmektedir. İşte Meriç Aral ile evlenen Serkan Keskin'in hayatı...

SERKAN KESKİN KİMDİR?

25 Kasım 1978 tarihinde İzmit’te dünyaya gelen Serkan Keskin, oyunculuk hayatın İzmit'te başlamıştır. Keskin'in oyunculuk kariyerine başlaması, 1997 yılında ünlü tiyatro yönetmeni Işıl Kasapoğlu'nun genel sanat yönetmenliğinde kurulan İzmit Şehir Tiyatrosu bünyesindeki tiyatro kursuyla başlamıştır.

Kurs eğitiminin yanında 1998-2001 seneleri arasında İzmit Şehir Tiyatrosu'nun oyunlarında çeşitli bazı roller almıştır. İzmit Şehir Tiyatrosu'nda oyunculuk yaptığı esnada tiyatro eğitimini geliştirmek için İstanbul'a yerleşmeye karar vermiştir. 1999 – 2002 yılları arasında Işıl Kasapoğlu’nun bölüm başkanı olduğu Akademi İstanbul’da eğitim almıştır. Semaver Kumpanya’nın kurucuları arasında yer almıştır.

Tiyatroda gösterdiği başarıyla 32. İsmail Dümbüllü Ödülü’ne layık görülmüştür.

Serkan Keskin sinema filmi kariyerinde “Av Mevsimi”, “Takiye: Allah’ın Yolunda”, "Pus”, “Vavien”, “Unutma Beni”, “Eylül”, “Yeraltı”, "Yabancı”, “F Tipi Film”, “Yok Artık”, “Limonata”, “Tereddüt”, “Tatlım Tatlım”, “Cingöz Recai”, “Güven” “Kelebekler”, “Kronoloji” ve “Ahlat Ağacı” gibi pek çok filmde yer almıştır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.