Atakan Karazor kimdir, aslen nereli? Milli takım forması giyecek olan Atakan Karazor kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?

Atakan Karazor kimdir, aslen nereli? Milli takım forması giyecek olan Atakan Karazor kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?
Şimdilerde Stuttgart forması giyen Atakan Karazor’un milli takımda oynaması için anlaşma gerçekleştirildi. Peki Milli takım forması giyecek olan Atakan Karazor kimdir, kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı?

Son olarak Stuttgart'ta forma giyen Atakan Karazor, A Milli Takım'da yer alacak. Başarılı ve genç ismin hayatı, yaşı ve memleketi gibi konular merak edilmeye başlandı. Peki Atakan Karazor kimdir, kaç yaşında?

ATAKAN KARAZOR KİMDİR?

13 Ekim 1996 tarihinde Almanya’nın Essen kentinde dünyaya gelen Atakan Karazor, orta saha ve ön libero olarak görev almaktadır. Genç oyuncu fiziksel olarak güçlü olması ve mücadeleci yapısıyla bilinmektedir.

Futbol kariyerine Schwarz - Weib Essen’de 2012 yılında başlangıç yapmıştır. Oyuncu ayrıca 2012-2015 sezonu arasında ise Bochum forması giymiştir.

Bochum’da farklı yaş kategorilerinde forma giymekte olan oyuncu 2015-2016 sezonunda ise Dortmund II takımında yer almış ve sonrasında Kiel'e transfer olmuştur.

Daha sonra Stuttgart'a geçen ve bu takımda 147 maçta süre alan oyuncu, toplam 3 gol ve 7 asistlik performans göstermiştir.

Karazor, 2024-2025 sezonunda 6 karşılaşmada görev almıştır. Ayrıca maça 1 gol katkısında bulunmuştur.. Atakan Karazor'un piyasa değerinin ise 12 milyon euro olduğu bilinmektedir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.