Leyla Hayat, Aşk, Adalet dizisi oyuncuları kimler, karakterleri hangi oyuncular canlandırıyor, Leyla'nın hikayesi ne?

Leyla Hayat, Aşk, Adalet dizisi oyuncuları kimler, karakterleri hangi oyuncular canlandırıyor, Leyla'nın hikayesi ne?
NOW TV'de geçtiğimiz Çarşamba günü başlayan Leyla Hayat, Aşk, Adalet dizisinin oyuncu kadrosu ve dizide canlandırılan karakterleri ilgiyle merak ediliyor. Peki Leyla dizisinde hangi oyuncular oynuyor? İşte yanıtı..

NOW TV'de 11 Eylül 2024 Çarşamba günü başlayan Leyla Hayat, Aşk, Adalet dizisinin hikayesi seyircileri ekrana kilitlemeye yetti. Dizinin oyuncu kadrosu ile birlikte dizide oynayan oyuncuların kim olduğu en çok araştırılan ve merak edilen sorulardan biri olurken Leyla dizisindeki hikayesi ise seyirciyi hayran bıraktırdı. Dizide Leyla karakterinin hayat hikayesinin acı yanlarının anlatıldığı ve çöplüğe bırakılmasıyla yaşam mücadelesi içerisinde büyüdükten sonra üvey annesi Nur'dan alacağı intikam yer alıyor.

Leyla Hayat, Aşk, Adalet dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Leyla Hayat, Aşk, Adalet dizisinin başrolünde Leyla karakterine Cemre Baysel hayat veriyor. Dizide Leyla'nın küçüklüğünü ise Melisa Duru Ünal canlandırıyor. Minik oyuncunun izleyenleri gözyaşına bürüyen performansı ise diziye adeta damgasını vuruyor.

Alperen Duymaz, dizide Leyla'nın çocukluk arkadaşı "Cino" lakaplı Civan karakterine hayat veriyor. Gonca Vuslateri üvey anne Nur, Yiğit Kirazcı Mehmet Ali, Halil İbrahim Ceyhan dizide ünlü futbolcu Tufoyu canlandırıyor.

Leyla Hayat, Aşk, Adalet dizisinin oyuncu kadrosunun devamında Gamze Karaduman, Dilara Aksüyek, Seda Güven, Meltem Baytok, Melisa Duru Ünal, Berfin Ant, Zeyno Eracar, Mustafa Avkıran, Cengiz Bozkurt yer alıyor.

leyla-dizisinin-kucuk-leylasi-melisa-duru-unaldan-oyunculuk-resitali-herkes-onu-konusuyor-17262144653132-1.jpg

Leyla Hayat, Aşk, Adalet dizisi uyarlama mı?

Leyla Hayat, Aşk, Adalet dizisi başrollerinde Cemre Baysel, Alperen Duymaz, Gonca Vuslateri, Yiğit Kirazcı, Cengiz Bozkurt'un yer aldığı dizi AY Yapım tarafından ekranlara geliyor. Başarılı yönetmen Hilal Saral'ın çekimlerini gerçekleştirdiği Leyla'da Latin Amerika izleri taşıyor. Avenida Brazil isimli diziden uyarlanan Leyla Hayat, Aşk, Adalet, güçlü hikayesi ve oyuncu kadrosuyla izleyenleri ilk bölümden ekrana kilitlemeye yetti.


Leyla Hayat, Aşk, Adalet dizisinin konusu nedir?

Babası Hilmi'yi trafik kazasında kaybeden Leyla, üvey annesi Nur tarafından çöplüğe terk edilir. Nur, ölen eşinin evini satarak paraları alır ve Leyla'dan kurtulmak için büyüdüğü çöplükte eziyet ve işkencelere maruz bırakarak ölüme terk eder. Leyla çöplükte tanıştığı Cino ile yakın arkadaş olur ve yıllar sonra öldü bildiği Cino yeniden karşısına çıkar. Leyla büyümüş ve yetişkin olduğu dönemde şef olur ve Nur'un yeni hayatına dahil olarak intikam almaya çalışır.

leyla.png

Ünlü futbolcu Tufo'nun eşi olan Nur, lüks hayatında sevgilisi Mali ile yaşantısında devam ederken 16 yaşında doğurduğu oğlu Cino'yu yeniden evlatlık olarak evine alır. Cino yani Civan, çöplükten zenginlerin dünyasına geçiş yapar ve yıllar sonra tesadüfen Leyla ile karşılaşır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.