Leyla dizisinde çocuk Leyla'yı canlandıran Melisa Duru Ünal kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı, Instagram hesabı ne?

Leyla dizisinde çocuk Leyla'yı canlandıran Melisa Duru Ünal kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı, Instagram hesabı ne?
NOW TV'de çocuk Leyla'yı canlandıran oyuncu Melisa Duru Ünal başarılı performansı ile beğeni kazanırken dizinin sevenleri küçük oyuncuyu merakla araştırıyor.

11 Eylül 2024 Çarşamba günü başlayan ve Leyla'nın acı dolu hayat hikayesinin anlatıldığı Leyla Hayat, Aşk, Adalet dizisinde küçük Leyla'yı canlandıran oyuncu Melisa Duru Ünal, başarılı performansı ve sergilediği sahneler ile seyircisini adeta ekran karşısına kilitlemeyi başardı. Leyla karakterinin çocuk oyuncusu Melisa Duru Ünal, güzelliği kadar oyunculuğuyla adeta parmak ısırtırken dizi izleyicisi ise minik oyuncunun kim olduğu, hangi dizi ve filmlerde oynadığı, Instagram hesabını ve birçok detayı merak ediyor. İşte Leyla dizisinin çocuk oyuncusu Melisa Duru Ünal hakkında merak edilen soruların yanıtı haberimizde...

leyla-dizisinin-kucuk-leylasi-melisa-duru-unaldan-oyunculuk-resitali-herkes-onu-konusuyor-17262144653132-1-001.jpg

Çocuk Leyla'yı canlandıran Melisa Duru Ünal kimdir, kaç yaşında, nereli?

Leyla Hayat, Aşk, Adalet dizisinde Leyla karakterinin çocukluğunu canlandıran Melisa Duru Ünal 2015 doğumludur. Henüz 9 yaşında olan Melisa, Kocaeli doğumludur. Ünal, dizi ve film sektörüne ilk olarak reklamlar ile boy göstererek başladı. 2022 yılında Baba dizisi ve ATV'de yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Cezayir'in kızı olan Mercan karakterine hayat verdi.

leyla-dizi1-1.webp

Melisa Duru Ünal'ın Instagram hesabı nedir, hangi dizilerde oynadı?

Melisa Duru Ünal, 2023 yılında Ne Gemiler Yaktım dizisinde Zeynep'i canlandırdı. Dizinin final yapmasıyla NOW TV'de Çarşamba günleri yayınlanan Leyla: Aşk, Hayat, Adalet dizisinde Cemre Baysel'in canlandırdığı Leyla karakterinin küçüklüğünü oynamaktadır. Melisa Duru Ünal, dizinin ilk bölümünde canlandırdığı Leyla performansı ile oyunculuğu beğeni topladı.

Melisa Duru Ünal'ın, sosyal medya hesabı ailesi tarafından yürütülürken kullanıcı adı ise "melisa_duru_unal_resmi"dir.

798464949e87531b50ee42656828895f.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.