Yalı Çapkını'nın 3'ncü yeni sezonuna 5 yeni isim geliyor!

Yalı Çapkını'nın 3'ncü yeni sezonuna 5 yeni isim geliyor!
Cuma akşamlarında seyircisini ekrana kilitleyen Yalı Çapkını, Eylül 2024 ayında başlayacak 3'ncü yeni sezonunda kadroya dahil olan 5 yeni isim belli oldu. Buna göre yeni sezonda ekrana gelecek sürpriz isimlerle hikaye tamamen değişecek.

Star TV'nin Cuma akşamları seyircisini ekrana kilitleyen dizisi Yalı Çapkını, Haziran ayında sezon finaline girerek yaz tatiline girmişti. Yalı Çapkını seti geçtiğimiz günlerde yeni sezon için çekimlere başlamasının ardından diziye dahil olan 5 yeni oyuncu ise belli oldu.

Heyecanla biten sezon finalinde meraklı bekleyiş devam ederken Seyran'ın hastalığı ve yaşayıp yaşamayacağı ise hala en çok konuşulan konular arasında yerini alırken dizide bazı köklü değişiklikler olacak. 13 Eylül 2024 Cuma günü ekranlara geri dönecek olan Yalı Çapkını'nda Seyran ve Ferit'in hikayesi zaman atlamasıyla başlayacak.

yali-capkini-3-sezon-ne-zaman-basliyor-1100x650.jpg

Pelin Akil, Yalı Çapkını ekibine dahil oldu

Yalı Çapkını'nda hikayenin tamamen değişileceği konuşulurken son olarak Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde canlandırdığı Firuze karakteriyle seyircisine veda eden Pelin Akil, Yalı Çapkını ile setlere dönüş yaptı. Geçtiğimiz günlerde magazin muhabirlerinin sorularına yanıt veren Pelin Akil, eşi Anıl Altan ile birlikte çok güzel bir iş çok heyecanlıyım diyerek Yalı Çapkını kadrosuna dahil olduğunu hayranlarına duyurdu.


Pelin Akil dizide Diyar karakterine hayat vererek Ferit'in kendinden yaşça büyük sevgilisi olarak seyircinin karşısına çıkacak. Yalı Çapkını'nda Ferit'in tamamen değiştiği ve çapkın günlerine geri döndüğü görülürken, Seyran'ın üçüncü sezondaki yeni partneri ise Sinan karakteriyle Cem Söyüt diziye dahil oldu.

pelin-akil-yali-capkini-dizisinin-kadrosuna-dahil-17784598-2932-amp.webp

Yalı Çapkını'nda yeni dönem: 5 yeni isim daha diziye dahil oldu

Yalı Çapkını'nda yeni sezon çekimlerinin devam etmesiyle birlikte Seyran ve Ferit karakterlerinin akıbeti merak edilirken diziye 5 yeni isim daha dahil oldu.

Pelin Akil'in Diyar karakterine hayat vereceği dizide Cem Söküt Sinan karakterine, Ayşen Sezerel,, Levent Keskin Osman karakterine, Selin Beliz Şahan Sevda karakterine ve Hazal Arıcı ise Betül karakterini canlandıracak.

gwddswkwsaakrav.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.