Burak Özçivit'in Türk-Dubai ortak yapımı Mahmool Makfool filminde iki Türk kadın oyuncu eşlik edecek

Burak Özçivit'in Türk-Dubai ortak yapımı Mahmool Makfool filminde iki Türk kadın oyuncu eşlik edecek
Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, Türk-Dubai ortak yapımı filmi Mahmool Makfool'daki partneri belli oldu. Özçivit'e Türk oyuncu Pelin Uluksar eşlik edecek.

Özellikle Arap ülkelerinde geniş hayran kitlesi ile bilinen başarılı oyuncu Burak Özçivit'in çok yakında çekimine başlanacak Türk-Dubai ortak yapımı Mahmool Makfool filmindeki partneri belli oldu. Kara Sevda, Muhteşem Yüzyıl, Çalıkuşu, Kuruluş Osman gibi birçok yapımda oynayan ve Ortadoğu'da gittiği her ülkede izdihama yol açan Burak Özçivit'in yeni filmi Mahmool Makfool oldukça merak uyandırıyor. Filmin oyuncu kadrosunun belirlenme aşaması devam ederken Özçivit'in partnerinin kim olacağı ise kesinleşti.

burak-pelin.webp

Burak Özçivit'e Mahmool Makfool filminde Pelin Uluksar partner oldu

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Burak Özçivit'in merakla beklenen yeni filmi Mahmool Makfool'da Türk oyuncu Pelin Uluksar'ın eşlik edeceği belirtildi. Karim Abouzeid'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmde Pelin Uluksar "Feride" karakterine hayat verecek.

Pelin Uluksar geçtiğimiz yıl Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde gösterdiği oyunculuk performansıyla oldukça konuşulmuştu. Uluksar ayrıca No:309 ve Vuslat gibi dizilerde rol almıştır.

mv5bmte0yjhkztatyjy2nc00nzdiltlizmmtognmzdllm2u3ytmxxkeyxkfqcgdeqxvyndg4mjkzndk-v1.jpg

Mahmool Makfool filminde Hazal Filiz Küçükköse de kadroya dahil oldu

Burak Özçivit'in başrolünü paylaştığı Mahmool Makfool filminde daha önce Kara Sevda dizisinde abi kardeş rolünü paylaşan Hazal Filiz Küçükköse de filmin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Küçükköse, filmde Zeynep karakteriyle izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Mahmool Makfool filminin konusu nedir, film ne zaman yayınlanacak?

Türk-Dubai ortak yapımı Mahmool Makfool filminde Türk oyuncular Burak Özçivit, Pelin Uluksar ve Hazal Filiz Küçükköse'nin başrolünü paylaştığı filmin oyuncu kadrosunun çalışmaları devam ediyor. Mahmool Makfool filminin konusunda üç Dubaili kadının, Özçivit'in canlandıracağı karakteri kaçırma hayalleri ve planlarının anlatıldığı belirtiliyor. Mahmool Makfool filminin çekimlerinin ne zaman başlayacağı henüz bilinmezken hikayenin 2025 yılında vizyona girmesi bekleniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.