Kızılcık Şerbeti'ne 5 yeni oyuncu geliyor! Sevilen dizinin 3. yeni sezonda başlayacağı tarih kesinleşti

Kızılcık Şerbeti'ne 5 yeni oyuncu geliyor! Sevilen dizinin 3. yeni sezonda başlayacağı tarih kesinleşti
Cuma akşamlarını kasıp savuran dizi Kızılcık Şerbeti'nde yeni sezon için merakla bekleyiş sürüyor. Sevilen dizinin yeni sezonunda 5 yeni oyuncunun kimler olduğu kesinleşti. Buna göre Kızılcık Şerbeti'nde hangi isimler kadroya dahil oldu?

Seyircisini 2 yıldır ekrana kilitleyen ve reyting rekorları kıran Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde geçtiğimiz sezon 4 oyuncu diziye veda etmişti. Dizide Alev karakterine hayat veren Müjde Uzman, Çimen karakterini canlandıran Selin Türkmen, Rüzgar karakteriyle dizide kısa süre bulunan Yiğit Kirazcı ve Nursema'nın eşi Umut'a hayat veren Serkan Tınmaz Kızılcık Şerbeti'ne veda etmişti. Dizide yaprak dökümünün devam edip etmeyeceği belirsizliğini korusa da sevilen diziye 5 yeni ismin dahil olduğu açıklanmıştı.

1280x720-kizilcik-serbeti-kadrosu-sil-bastan-yaziliyor-once-umut-ve-ruzgar-simdi-ise-cimen-ve-alevden-uzucu-haber-1717434234152.webp

Kızılcık Şerbeti'ne hangi oyuncuların kadroya dahil olacağı aylardır merak konusuyken dizinin sete çıkmasına çok az bir süre kala yeni oyuncuların kimler olduğu ise tamamen belirlendi. Buna göre Kızılcık Şerbeti'nin üçüncü yeni sezonunda Şebnem Bozoklu, Fırat Çelik, Şebnem Dönmez, Servet Pandur ve Batuhan Bozkurt Yüzgüleç dizinin kadrosuna dahil oldu.

Kızılcık Şerbeti'nin 3. sezonunda Şebnem Bozoklu, Alev'in yerine İzmir'den gelen Meri karakterine hayat verecek. Meri, Kıvılcım'ın kuzeni olarak diziye dahil olacak. Fırat Çelik ise dizide yayınevi sahibi Cemal karakterini canlandıracak. Hikayede Cemal'in Kıvılcım için geleceği iddia ediliyor.

kizilcik.webp

Sezon finalinde Giray'ın konuştuğu ve dizinin fanatikleri tarafından oldukça merak edilen gizemli kadını ise oyuncu Şebnem Dönmez hayat verecek. Dizide sevilen oyuncu Defne Samyeli'ye benzetilen gizemli kadının Giray'ın (Kaan Taşaner) annesi olduğu kesinleşti. Dönmez Kızılcık Şerbeti'nde Heves karakteriyle boy gösterecek.


Görkem'in sezon finalinde akıbeti merakla beklenen bir diğer gelişmeyken babası Resul'ün evlenmek istediği Hacı Asude hanım rolü ise yeni sezonda ekranlarda görülmesi kararı verildi. 3. sezonda Hacı Asude karakteriyle Servet Pandur diziye dahil oldu. Hacı Asude, dizide oğlu ile birlikte hikayeye dahil olacak ve oğluna ise oyuncu Batuhan Bozkurt Yüzgüleç, Firuz karakteriyle ekrana gelecek. Firuz hikayede Nursema'ya partner olacak.

asude-firuz.webp


Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezonu ne zaman başlıyor?


Yaz sezonuyla ara veren Kızılcık Şerbeti'nde final bölümü oldukça merak uyandıran sahneleriyle günlerce konuşulmuştu. Dizinin oyuncu kadrosuna dahil olan isimlerin yanı sıra Cuma akşamlarını sevilen dizisinin ne zaman yeni sezonda ekranlara geleceği izleyicisi tarafından merak ediliyor.

Buna göre Kızılcık Şerbeti yeni sezonda sete 23 Ağustos'ta başlayacak. Çekimlerin başlamasıyla birlikte ekranlara 13 Eylül ya da 20 Eylül 2024 tarihlerinden birinde seyircisinin karşısına çıkması bekleniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.