Zeynep Demirel’den sürpriz paylaşım: 3.çocuk mu geliyor?

Zeynep Demirel’den sürpriz paylaşım: 3.çocuk mu geliyor?
Fenerbahçe’nin eski kalecisi Volkan Demirel’in eşi Zeynep Demirel’den hamilelik konusunda bir paylaşım daha geldi. Peki Demirel son paylaşımıyla hamilelik iddialarını doğruladı mı? Zeynep Sever Demirel hamile mi? İşte ünlü çift hakkında merak edilenler...

Şuan Hatayspor’un teknik direktörlüğünü yapan, Fenerbahçe’nin eski kalecisi Volkan Demirel kısa bir süre önce babasının vefatı haberiyle medyanın gündemine oturdu. Demirel, babasını kaybettiğinde yaşadığı acıyı sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflar ve yazdığı açıklamalarla sevenleriyle paylaştı.

9adf77a6-b01e-4b1e-9d1f-b05e5f914bb2.jpeg

Dikkat çeken ilk paylaşım

Zeynep Sever Demirel de, 14 senelik eşi Volkan Demirel’in babası ve iki kızının dedesi olan Ali Hacı Demirel’in vefatına dair duyduğu üzüntüyü sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla dile getirdi.

Kayınpederi ile vefatından bir önceki akşam çekildiği fotoğrafları paylaşan Demirel, karnındaki şişkinlik ve açıklamasındaki “Giderken hediyeni bıraktın bize” ifadesiyle sevenlerinin aklına hamilelik ihtimalini getirdi.

38f95a06-a30e-4260-8fa9-71aa902fa57e.jpeg

Hamilelik açıklaması

Volkan Demirel’in acı kaybından sonra çıkan hamilelik iddialarına rağmen hiçbir açıklama yapmayan çiftin sessizliğini, bugün Zeynep Sever Demirel’in yaptığı paylaşım bozdu.

Sosyal medya hesabından karnının beli olduğu bir fotoğraf paylaşarak “Something is cooking in the oven” (Fırında bir şeyler pişiyor) açıklamasını yazan Demirel, bu paylaşımıyla hamilelik iddialarını doğrulamış oldu.

f7a41e09-f69d-4fc8-ba6f-5e73561a808e.jpeg

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.