Oğlu vefat eden Safiye Soyman’dan eleştirilere yanıt geldi

Oğlu vefat eden Safiye Soyman’dan eleştirilere yanıt geldi
Ünlü şarkıcı Safiye Soyman, 20 gün önce MS hastalığıyla mücadele eden oğlu Harun Akaröz'ün vefat haberiyle büyük bir yıkım yaşadı. Olaydan kısa bir süre sonra sahnelere dönmesiyle sosyal medyayı ikiye bölen Soyman eleştirilere bir video ile yanıt verdi.

Ünlü şarkıcı Safiye Soyman’ın, 24 yıldır MS hastalığıyla mücadele eden oğlu Harun Akaröz 27 Temmuz’da solunum sıkıntısı sebebiyle kaldırıldığı hastanede bir gün müşahade altında kaldı ve 28 Temmuz 2024 tarihinde hayata gözlerini yumdu.

Gülerek gitti benim çocuğum

Tecrübeli sanatçı, cenaze töreninde oğlunu kaybetmenin acısını yaşarken çekilen görüntüleriyle yürekleri dağladı. Cenaze töreninin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Soyman, "Allah kimseye evlat acısı vermesin. Gitti benim oğlum, üstüne bir sinek konsun istemezdim. Çok iyi bakardım. Çekimden geldim, beni bekliyormuş. Ben geldim bir hafta sonra vefat etti. Morgda ellerimle yıkadım. Gülerek gitti benim çocuğum" ifadelerini kullandı.

0x0-safiye-soymana-elestiri-yagdi-oglu-harunu-20-gun-once-kaybeden-safiye-soyman-sahnelere-dondu-1723966807279.webp

Sadece 20 gün sonra

Cenazede çekilen görüntüleriyle sosyal medyanın gündemine oturan Soyman, oğlunun vefatının üzerinden sadece 20 gün geçmişken sahnelere dönme kararı aldı. Ünlü sanatçının bu kararı, sosyal medya kullanıcılarını yaptığının doğru olup olmaması konusunda ikiye böldü.

“Sahneler hiçbir zaman kapanmaz”

Safiye Soyman, sahneye çıkma kararının aldığı eleştiriler üzerine bir video çekti. Ünlü sanatçı eleştirilere cevaben çektiği videoda oğlunun da kendisinin sahnelere dönmesini isteyeceğini ve sanatçılar için sahnelerin hiçbir zaman kapanmayacağını vurguladı.

İlgili Haberler

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.