İbrahim Tatlıses yakın dostunun kötü haberini duyurdu! Aydemir Akbaş için dua istedi

İbrahim Tatlıses yakın dostunun kötü haberini duyurdu! Aydemir Akbaş için dua istedi
Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, yakın dostu Aydemir Akbaş'ın yoğun bakıma alındığını duyurdu. Akbaş'ın sağlık durum ile ilgili paylaşım yapan Tatlıses, sevenlerinden dua istedi.

Son günlerde kızı Dilan Çıtak ile yaşadığı olaylar nedeniyle gündemden düşmeyen usta sanatçı İbrahim Tatlıses, polemiklerle ilgili sessizliğini korurken yakın dostu Aydemir Akbaş ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kötü haberi duyurdu.

Tatlıses, Yeşilçam'ın usta sanatçısı ve ayrıca çok yakın dostu olan Aydemir Akbaş'ın yoğun bakıma kaldırıldığını açıkladı. Geçtiğimiz ay kalp kapakçığı ameliyatı olan İbrahim Tatlıses, sanatçı dostu Akbaş ile taburcu olduğu sırada basın açıklamasında bulunmuş ve sağlık duruma ilişkin açıklama yapmıştı. İkilinin hastanedeki görüntülerinin ardından şimdi de Aydemir Akbaş'ın yoğun bakıma alınması sevenlerini derin üzüntüye boğdu.

1200x675-entube-edildi-denmisti-yesilcam-yildizi-kadir-inanirin-saglik-durumuna-iliskin-ilk-aciklama-geldi-julide-kural-1720637545127-001.webp

İbrahim Tatlıses: Aydoş'uma dua istiyorum

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen sanatçı dostu Aydemir Akbaş ile ilgili sosyal medya hesabı Instagram üzerinden açıklamada bulundu. Tatlıses, "45 yıllık değerli dostum, değerli ağabeyim Aydemir Akbaş şu anda yoğun bakımda. Siz değerli sevenlerimden Aydoş'uma dua bekliyorum. Saygılarımla." ifadelerini kullandı.

88 yaşındaki Aydemir Akbaş, akciğer kanseri ile mücadele ediyordu. Akbaş daha önce de kolon, gırtlak ve ince bağırsak kanserleriyle mücadele etmişti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.